Ετήσιο Συμπόσιο Ιατρικού Τουρισμού 2021

 

Οι Med Professionals Communication Group διοργάνωσαν, όπως κάθε χρόνο, το Μέγα Συμπόσιο του Ιατρικού Τουρισμού, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Ιουνίου στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Φέτος, ήταν αφιερωμένο στην Πολιτεία, στην Ιατρική Επιστημονική Κοινότητα, στους Επαγγελματίες Υγείας, στους Επιχειρηματίες-Ευεργέτες και στον απλό Πολίτη για την Προσφορά τους στην αντιμετώπιση της Πανδημίας Covid-19.

Ο όμιλος MediOne τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα, για την προσφορά του στην αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19, ως μία από τις ενεργότερες επιχειρήσεις της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ο κύριος Γιαννακουλάκος Μιχαήλ, CEO του ομίλου και ιατρός εργασίας παραβρέθηκε στην εκδήλωση και στην ομιλία του ανέφερε τα εξής:

<< Θα ήθελα να πω κι εγώ δυο λόγια για όσους δεν μας γνωρίζετε σαν όμιλο MediOne. Δραστηριοποιούμαστε στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Ξεκινήσαμε αυτό το έργο το 2014 δημιουργώντας το πρώτο διαγνωστικό κέντρο στη Γλυφάδα με εξειδικευμένες υπηρεσίες και ένα όραμα το οποίο το υλοποιούμε χρόνο με το χρόνο και περισσότερο. Κατ’ επέκταση δημιουργήσαμε τρία κέντρα ένα στο Πέραμα Αττικής, Σαλαμίνα, Δραπετσώνα. Σύντομα ανοίγει και της Αγίας Παρασκευής το υποκατάστημα μας, και όραμα μας είναι να επεκταθούμε και στην επαρχία.

Αυτό το βραβείο πραγματικά θα ήθελα να το αφιερώσω στους συνεργάτες μου και συναδέλφους, γιατί όπως γνωρίζουμε η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στον Covid, στην πανδημία την εποχή που διανύουμε, έδωσε μεγάλο αγώνα. Και δώσαμε μεγάλο αγώνα γιατί αποσυμφορήσαμε σε μεγάλο ποσοστό τα νοσοκομεία μας. Στους συναδέλφους μου, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, πιστεύω ότι τους ανήκει γιατί είναι πραγματικά, ήρωες. Ευχαριστώ πολύ. >>