ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

8 ΜΑΡΤΙΟΥ: Η ημέρα της γυναίκας θεωρείται παγκοσμίως ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών.

 

Ο όμιλος MediOne Health Care, σεβόμενος την καθημερινή μάχη της γυναίκας, καθώς και όλες τις πολυσύνθετες ιδιότητες της, δείχνει την συμπαράσταση του εμπράκτως προσφέροντας τον καλύτερο συνδυασμό γυναικολογικού ελέγχου

στην προνομιακή τιμή των 

40€

από 08/03/2021 έως 31/03/2021

που περιλαμβάνει:  

  • ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

  • ΤΕΣΤ ΠΑΠ

Ο συγκεκριμένος γυναικολογικός έλεγχος αποτελεί την Νο1 πρόληψη κατά της μάστιγας του καρκίνου, πόσο μάλλον όταν γίνεται από απόλυτα καταρτισμένους ιατρούς, σε 100% ψηφιακό μαστογράφο τρισδιάστατης απεικόνισης με την χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας.
Στόχος της πρωτοβουλίας μας είναι η ευαισθητοποίηση των γυναικών, αναφορικά με την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, καθώς:


Αξία μας είναι ο Άνθρωπος

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ & ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ 

 

Η κολονοσκόπηση είναι η ενδοσκοπική εξέταση ελέγχου της εσωτερικής επιφάνειας του παχέος εντέρου.


Η γαστροσκόπηση είναι η καλύτερη εξέταση για τη διερεύνηση συμπτωμάτων που μπορεί να οφείλονται σε κάποια πάθηση του οισοφάγου, του στομάχου ή του δωδεκαδακτύλου.


Αποτελούν τις καλύτερες εξετάσεις για τη διερεύνηση παθήσεων στις περιοχές αυτές, καθώς δίνουν τη δυνατότητα ακριβούς διάγνωσης και επιβεβαίωσης με λήψη βιοψιών.


Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην καλή ανατομία και λειτουργικότητα του πεπτικού στηρίζεται η θρέψη του οργανισμού, η σωστή απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών και των φαρμάκων. Επίσης ο καρκίνος του παχέος εντέρου παγκοσμίως αποτελεί μια από τις πιο συχνές μορφές καρκίνου στον άνθρωπο. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των ασθενών θα είχε σωθεί αν είχε υποβληθεί έγκαιρα σε προληπτικό ενδοσκοπικό έλεγχο.


Τα καλά νέα είναι ότι αυτές οι εξειδικευμένες εξετάσεις είναι πλέον πράξεις ρουτίνας. Χρησιμοποιούνται υγρά προετοιμασίας που είναι χαμηλότερου όγκου και πιο εύγευστα και έτσι καθίσταται η προετοιμασία ευκολότερη και πιο ευχάριστη.


Ο γαστρεντερολόγος και η ομάδα φροντίδας στο ενδοσκοπικό μας τμήμα θα σας κάνει να νοιώσετε όσο πιο άνετα γίνεται. Όσον αφορά την ίδια την εξέταση αυτή γίνεται συχνά κατά τη διάρκεια του λεγόμενου «γλυκού ύπνου» καταστολής με μέθη.


Τέλος, το κόστος είναι ελάχιστο σε σχέση με το όφελος που προσφέρεται με αυτές τις εξετάσεις ή τον συνδυασμό τους.


Ο όμιλος MediOne παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, υπερσύγχρονο εξοπλισμό, και είναι συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ.

 

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 

Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού SARS-COV-2 ο όμιλος MediOne εργάζεται καθημερινά να διασφαλίσει την υγεία όλων.
Με υπευθυνότητα και ασφάλεια εκτελούμε κανονικά όλες τις εξετάσεις τηρώντας από την πρώτη στιγμή τα ειδικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ενώ συστήνουμε στους ασθενείς να ακολουθούν τις οδηγίες των ιατρών τους. Επίσης είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να λαμβάνονται όλα τα εξελισσόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

 

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΓΙΑ COVID


Συγκεκριμένα, αναφορικά με τα τεστ Covid που διενεργούνται στα κέντρα μας:


μοριακό τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού PCR R/T σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εκτός των κύριων εγκαταστάσεων.
• τεστ αντισωμάτων έναντι του ιού SARS-CoV-2
• τεστ αντιγόνου έναντι του ιού SARS-CoV-2


Ο εξεταζόμενος προσέρχεται κατόπιν ραντεβού σε έναν εξωτερικά, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, χωρίς να έρχεται σε επαφή με άτομα που προσέρχονται για άλλες εξετάσεις, ώστε να παραμείνει εκεί ελάχιστα λεπτά. Στόχος μας είναι η διατήρηση των προστατευτικών μέτρων καθώς και η διακριτικότητα για τις εν λόγω εξετάσεις.


ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΑΣ


• Απολυμαίνουμε τους χώρους των μονάδων και τις επιφάνειες εργασίας καθημερινά.
• Απολύμανση του ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού μετά το πέρας των εξετάσεων για όλα τα περιστατικά.
• Χρησιμοποιούμε όλοι στις μονάδες μάσκα και γάντια, ενώ γιατροί και νοσηλευτές είναι επιπλέον εφοδιασμένοι με γυαλιά ή ασπίδα προσώπου, ποδιές μιας χρήσεως και γάντια, όπως ορίζει ο ΕΟΔΥ.
• Τηλεφωνική ενημέρωση κατά το κλείσιμο κάθε ραντεβού, σχετικά με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά την επίσκεψη.
• Έχουμε τοποθετήσει ειδικά προστατευτικά plexiglass σε όλες τις γραμματείες.
• Έχουμε προχωρήσει σε αναδιάταξη των καθισμάτων στους χώρους αναμονής για τον περιορισμό του συγχρωτισμού.
• Έχουμε τοποθετήσει αντισηπτικά σε όλους τους χώρους για τη συνεχή απολύμανση των χεριών.
• Έχουμε αποσύρει όλα τα έντυπα και τα περιοδικά από τους χώρους αναμονής.
• Ελέγχουμε τα ραντεβού ώστε να μειώσουμε τον συγχρωτισμό στους χώρους.
• Στην περίπτωση που εξεταζόμενος έχει συμπτώματα ίωσης ή έχει ταξιδέψει τις τελευταίες ημέρες στο εξωτερικό ή έχει έρθει σε       επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα και έχει θερμοκρασία υψηλότερη των 37 βαθμών Κελσίου, οι εξετάσεις δεν                     πραγματοποιούνται και οι εξεταζόμενοι παραπέμπονται σε επικοινωνία με τον κλινικό τους ιατρό ή τον ΕΟΔΥ.


ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ


• Όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου, ιδιαιτέρως όσοι απασχολούνται σε καίριες μονάδες όπως τα εργαστήρια, ελέγχονται πολύ τακτικά.
• Καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού κατά την προσέλευση.
• Στο σύνολο του προσωπικού δίνονται κατευθυντήριες οδηγίες σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ που ακολουθούνται ευλαβικά.
• Αναστείλαμε όλα τα επαγγελματικά ταξίδια εκτός και εντός Ελλάδος.
• Διακόψαμε τις εσωτερικές και εξωτερικές συναντήσεις και τις αντικαταστήσαμε με τηλεφωνικές ή βιντεοδιασκέψεις.


Είμαστε κοντά σας κι ευχαριστούμε για αυτό τους ανθρώπους μας, που συνεχίζουν το έργο τους στην πρόληψη της Υγείας και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.


Στα πλαίσια παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, δεσμευόμαστε ότι θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα για τα προληπτικά μέτρα που θα λαμβάνουμε για την προστασία της υγείας όλων. Για αυτό τον λόγο αναρτούμε τακτικά άρθρα, συμβουλές και χρηστικές πληροφορίες, στην ιστοσελίδα μας καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα, Facebook & Instagram.


Παραμένουν στη διάθεσή σας καθημερινά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την τρέχουσα κατάσταση, ενώ συνεχίζουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε εσάς και την ασφαλή εξυπηρέτησή σας.

Για ό,τι χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά ή μέσω email με όλα μας τα κέντρα.

 

 

Ο Άγιος Βαλεντίνος κάνει καλό στον έρωτα και την υγεία!

Tεράστια χαμόγελα, λίγα σοκολατάκια για τη γλύκα, κόκκινο κρασί και τα πραγματικά σας συναισθήματα είναι αρκετά για να αναζωπυρώσουν τις φλόγες της αγάπης και να αναθερμάνουν το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας ή αν είστε μόνοι, ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους σας.


Εξάλλου, αυτή η γιορτή του έρωτα κάνει καλό στο μυαλό και την καρδιά με περισσότερους από έναν τρόπους.
Όχι μόνο γιατί η σοκολάτα, το κόκκινο κρασί και οι δηλώσεις της αγάπης σας γεμίζουν χαρά με ένα ρομαντικό τρόπο, αλλά επειδή όλα αυτά είναι επίσης καλά για μια υγιή καρδιά.
Η σοκολάτα, το κρασί και η αγάπη παίζουν έναν μεγάλο ρόλο στη διατήρηση της φυσιολογικής ροής του αίματος.
Έρευνες έχουν επίσης αποδείξει ότι το κακάο στη σοκολάτα μπορεί να είναι σύμμαχος για μια υγιή καρδιά, καθώς βοηθά στο να αποτραπούν οι καρδιακές παθήσεις όντας πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.
Το ίδιο συμβαίνει με το κόκκινο κρασί, που όταν καταναλώνεται με μέτρο μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής και να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.

Βέβαια η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κάνει καλό πρώτα απ’ όλα στην αγάπη. Αν είστε με κάποιον που αγαπάτε πραγματικά τότε πάρτε του ένα λουλούδι, κρατείστε τον αγκαλιά και ευχηθείτε ο ένας στον άλλο Χρόνια Πολλά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!


Γιατί ποτέ λίγη αγάπη παραπάνω δεν έβλαψε κανέναν!

Contracted with EOPYY

Image

All major credit cards accepted

Credit or Debit cards
Image