Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Dibeauty by MediOne


Τι είναι ο βαθύς καθαρισμός προσώπου και κάθε πόσο πρέπει να γίνεται?
Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η διαδικασία, η οποία έχει σκοπό την απομάκρυνση των ρύπων και του σμήγματος. Η καθημερινή περιποίηση του προσώπου είναι πολύ σημαντική προκειμένου να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη και λαμπερή, γι’ αυτό θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας μας. Όταν ο βαθύς καθαρισμός δεν γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τον τύπο δέρματός σας, τότε φράζουν οι πόροι και η λιπαρότητα αρχίζει να διαχέεται στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας, παρεμποδίζοντας την ανταλλαγή νερού και οξυγόνου με την ατμόσφαιρα. Έτσι, το δέρμα δεν ενυδατώνεται σωστά, δεν απορροφά τις καλλυντικές κρέμες, εμφανίζεται συχνότερα ακμή και η επιδερμίδα φαίνεται μονίμως θαμπή και κουρασμένη. Στα Dibeauty προτείνουμε τον βαθύ καθαρισμό προσώπου τουλάχιστον 3 φορές τον χρόνο, ανάλογα με το πρόβλημα κάθε δέρματος, ώστε να διατηρείται η επιδερμίδα σας υγιής και νεανική όλον το χρόνο. Η συχνότητα που πρέπει να γίνεται ο βαθύς καθαρισμός προσώπου εξαρτάται από τον τύπο του δέματος.


Πώς γίνεται ο βαθύς καθαρισμός προσώπου?
Τα στάδια θεραπείας του βαθύ καθαρισμού προσώπου είναι:
• Απομάκρυνση του μακιγιάζ.
• Peeling μηχανικό ή Peeling με οξέα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.
• Εφαρμογή ειδικού μηχανήματος ατμού (βαπέρ) για την διάνοιξη των πόρων.
• Εξαγωγή σμήγματος.
• Ειδικό μασάζ προσώπου για την καλύτερη ενυδάτωση της επιδερμίδας.
• Εφαρμογή μάσκας κατάλληλη για τον εκάστοτε τύπο δέρματος και χρήση επουλωτικής, αντισηπτικής ή καταπραϋντικής κρέμας.


Λόγοι που πρέπει να κάνουμε βαθύ καθαρισμό προσώπου:
 Είναι μία θεραπεία κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.
 Είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί πριν από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία ομορφιάς ώστε να μεγιστοποιήσει το αποτέλεσμά της.
 Ο καθαρισμός αυτός συντελεί στην πλήρη απομάκρυνση του σμήγματος, των βακτηρίων και των τοξινών αποκαθιστώντας τον επιδερμικό φραγμό και αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη.


Η θεραπεία αφήνει σημάδια?
Επειδή ο βαθύς καθαρισμός προσώπου θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο αισθητικό και θα χρησιμοποιηθούν ειδικές τεχνικές, προϊόντα και μηχανήματα, δεν αφήνει σημάδια στο δέρμα. Μπορεί σε ένα λιπαρό δέρμα να υπάρχει μια ήπια ερυθρότητα, η οποία θα υποχωρήσει στις επόμενες 6 - 8 ώρες.


Τι πρέπει να προσέχουμε μετά τον βαθύ καθαρισμό προσώπου?
Μετά τον βαθύ καθαρισμό θα πρέπει τις επόμενες 2 - 3 μέρες να είμαστε πιο προσεκτικοί στην υγιεινή και την καθαριότητα του δέρματός μας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε βαρύ μακιγιάζ και κυρίως make up με σύνθεση που φράζει τους πόρους (επιτρέπεται όμως μία BB cream ή CC cream). Επίσης, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αντηλιακή κρέμα καθημερινά, καθώς και ενυδατική κρέμα το πρωί και αντιοξειδωτική ή αντιγηραντική κρέμα το βράδυ. Τέλος, να μη δεχτείτε ηλιακή ακτινοβολία ή Laser και να αποφύγετε τη σωματική άσκηση για 24 ώρες περίπου.

Τηλέφωνο για ραντεβού 2118500800