Θεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ

Dibeauty by Medione

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;
Το υαλουρονικό οξύ είναι μία ουσία που περιέχει το δέρμα, η οποία έχει την ικανότητα να απορροφά και να συγκρατεί το νερό. Ουσιαστικά, τα κύτταρά μας παράγουν υαλουρονικό οξύ με στόχο να διατηρούν την υγρασία στα φυσιολογικά επίπεδα. Όσο περνούν τα χρόνια, και εξαιτίας περιβαλλοντικών παραγόντων μειώνεται η φυσική παραγωγή του από τον οργανισμό μας. Παράλληλα, η σύσπαση των μυών του προσώπου κατά τη διάρκεια των εκφράσεων, δημιουργεί ρυτίδες, οι οποίες είναι εμφανείς και παραμένουν στο δέρμα μόνιμα (στατικές γραμμές του προσώπου). Πλέον είναι εμφανής τόσο η λέπτυνση της επιδερμίδας όσο και η απώλεια του όγκου και της ελαστικότητάς της.


Πως δρα το υαλουρονικό οξύ;
Η χρήση του ενέσιμου υαλουρονικού οξέος αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή, η οποία είναι ιδανική για τα αισθητικά προβλήματα που προκαλούνται εξαιτίας της διαδικασίας της γήρανσης και προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα. Ο γιατρός με μια λεπτή βελόνα περνάει μέσα στο δέρμα την ουσία, δίνοντας το σχήμα που επιθυμεί. Ουσιαστικά, οι ρυτίδες λειαίνονται και περιορίζονται και το δέρμα δείχνει πιο νεανικό και λαμπερό. Αν ο στόχος είναι τα χείλη, θα τους προσδώσει όγκο, θα βελτιώσει το περίγραμμα και θα τα κάνει να δείχνουν πιο όμορφα. Τέλος, αν κάποιος επιθυμεί να διορθώσει το σχήμα του προσώπου, ο γιατρός γεμίζει τα ζυγωματικά ή το πηγούνι, κάνοντας το πρόσωπο πιο συμμετρικό. Επομένως, τονώνει αισθητά την αυτοπεποίθησή μας και βελτιώνει στο μέγιστο τη ψυχική μας υγεία.


Γιατί το υαλουρονικό οξύ κάνει καλό στην επιδερμίδα;
Το υαλουρονικό οξύ βοηθάει την επιδερμίδα ώστε να είναι ενυδατωμένη, απαλή και λαμπερή. Έτσι, οι γραμμές και οι ρυτίδες, ακόμα και οι πιο βαθιές λειαίνονται. Το υαλουρονικό οξύ είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας, από τον πιο ξηρό μέχρι και τον πιο λιπαρό.
Σε ποιες περιοχές του προσώπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Υαλουρονικό οξύ;


• Ρυτίδες στο μέτωπο, το μεσόφρυο και γύρω από τα μάτια
• Ρυτίδες στις γωνίες του στόματος
• Ρυτίδες γύρω από τα χείλη
• Ρινοπαρειακές αύλακες
• Ζυγωματικά
• Χείλη για τονισμό του περιγράμματος ή αύξηση του όγκου
• Πηγούνι
• Μύτη
• Στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
• Ουλές ακμής ή μετατραυματικές


Πόσο διαρκεί η εφαρμογή της θεραπείας;
Η διάρκεια της εφαρμογής της θεραπείας δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά συνολικά. Μπορείτε να δείτε αποτελέσματα αμέσως, όμως τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματά του θα είναι εμφανή σε μία έως δύο εβδομάδες. Μετά τη διαδικασία μπορεί να παρουσιαστεί μια ήπια κοκκινίλα και πρήξιμο στην περιοχή της έγχυσης, ωστόσο αυτά τα συμπτώματα υποχωρούν εντός λίγων ωρών. Ο γιατρός χρησιμοποιεί τοπική αναισθησία στην περιοχή με ειδική κρέμα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει και μπλοκ νεύρων με διάλυμα ξυλοκαΐνης. Ο πόνος είναι ελάχιστος και το άτομο μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του. Προτείνεται η αποφυγή αλκοόλ και η έντονη σωματική άσκηση για ένα 24ωρο.


Πόσο καιρό διαρκεί η θεραπεία;
Το αποτέλεσμα της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ είναι ορατό άμεσα και διαρκεί συνήθως από 9 μήνες έως 1,5 χρόνο ανάλογα με την περιοχή στην οποία τοποθετήθηκε, την ποσότητα αλλά και τον τύπο του υλικού που έχει χρησιμοποιηθεί.

Τηλέφωνο για ραντεβού: 2118500800