Ενδοσκοπήσεις με ασφάλεια στον Όμιλο MediOne:

Ενδοσκοπήσεις με ασφάλεια στον Όμιλο MediOne:

Τι είναι η κολονοσκόπηση;

Είναι η ιατρική εξέταση που επιτρέπει στον γιατρό σας, να εξετάσει  ολόκληρο το παχύ  έντερο, χρησιμοποιώντας εσωτερικά μια μικροσκοπική κάμερα. Η εξέταση μπορεί να διαγνώσει την φλεγμονή των ιστών, την ανάπτυξη πολυπόδων, τα έλκη και οποιαδήποτε άλλη παθολογική κατάσταση.

Ο γιατρός σας, μπορεί να συστήσει μια κολονοσκόπηση για: τα πρώτα σημάδια του καρκίνου του παχέος εντέρου και του ορθού, για αξιολόγηση των συμπτωμάτων, όπως πόνο στην κοιλιά, αιμορραγία του ορθού, και την απώλεια βάρους ή μπορεί επίσης να σας αφαιρέσει πολύποδες  του παχέος εντέρου.

Ποια η διαδικασία και πως γίνεται;

Οι ασθενείς λαμβάνουν μια ενδοφλέβια ένεση  ηρεμιστικού πριν από τη διαδικασία.

Ο γιατρός με την βοήθεια του ενδοσκοπίου παρακολουθεί το  εσωτερικό του παχέος εντέρου σε μια οθόνη υπολογιστή.

Μπορεί επίσης να αφαιρέσει κάποια παθολογικά εξογκώματα της εσωτερικής επιφανείας του εντέρου, που ονομάζονται πολύποδες, κατά τη διάρκεια της κολονοσκόπησης με τη χρήση ειδικών εργαλείων, όπως  επίσης να πάρει δείγματα από ιστούς με μη φυσιολογική εμφάνιση. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται βιοψία και  επιτρέπει στο γιατρό να εξετάσει αργότερα τον ιστό με ένα μικροσκόπιο για να διαγνώσει σημάδια ενδεχόμενης νόσου.

Στον Όμιλο  MediOne,  διενεργούνται,  (και με ΕΟΠΥΥ)  ενδοσκοπικές εξετάσεις, για διαγνωστικό έλεγχο ζωτικών οργάνων,  αλλά και ενδοσκοπικές επεμβάσεις και συγκεκριμένα:

  • ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ
  • ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ
  • ΠΟΛΥΠΕΚΤΟΜΕΣ

Οι ενδοσκοπικές μονάδες μας είναι πλήρως εξοπλισμένες και τηρούνται όλα  τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τη δική σας ασφάλεια, αλλά και των συνανθρώπων σας, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ.

Ο Όμιλος MediOne έχει την πλήρη ικανότητα με το εξειδικευμένο του προσωπικό, να σας παρέχει αυτές τις υπηρεσίες άμεσα και ταχύτατα, ώστε να καλύψει πλήρως τις νέες επιβεβλημένες απαιτήσεις των ασθενών του, τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα προφύλαξης.

Share this post


Call Now ButtonΚαλέστε μας τώρα!