Επανεκκίνηση με όρους ….. στον αθλητισμό!

Επανεκκίνηση με όρους ….. στον αθλητισμό!

Ο Όμιλος MediOne,  σας ενημερώνει πως από 03/06/2020, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση,  πατήστε εδώ:  https://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/ μπορείτε να επιστρέψετε στις προπονήσεις σας, στις εγκαταστάσεις των Συλλόγων σας, χωρίς κανένα ηλικιακό περιορισμό αλλά τηρώντας τα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια όλων μας.

Οι προϋποθέσεις για να ασκηθεί ο αθλούμενος είναι η συμπλήρωση : 

Α)   Έντυπο προαγωνιστικού ιατρικού ιστορικού  αθλητών, το οποίο φυλάσσεται από τον Ιατρό λόγω ιατρικού απορρήτου.

Β) Φόρμα ιατρικής βεβαίωσης με υπογραφή και σφραγίδα  Ιατρού, ότι είστε Υγιείς, ΧΩΡΙΣ  ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ  ΛΟΙΜΩΞΗΣ  COVID – 19,  την οποία θα προσκομίσετε  κατά την είσοδο σας στην αθλητική εγκατάσταση του Συλλόγου σας. (πατήστε εδώ για να εκτυπώσετε την φόρμα) https://gga.gov.gr/images/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97_%CE%92%CE%95%CE%92%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97_v3.pdf )

Η δράση αυτή  εντάσσεται, στα πλαίσια του «Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» μέσα από το οποίο αναδεικνύει η σημασία της πρόληψης, αλλά και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστοί  στη δέσμευσή μας,  να παρέχουμε  διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε προσιτές τιμές!

ΣΗΜΕΙΩΣΗΟ κάθε ενδιαφερόμενος, κατά την επίσκεψη του στα Ιατρικά Κέντρα του Ομίλου MediOne,  θα πρέπει να έχει μαζί του τα απαραίτητα ατομικά μέσα προστασίας (μάσκα και γάντια).

 

 

Share this post


Call Now ButtonΚαλέστε μας τώρα!