Υπερβαρικό Οξυγόνο


Που βοηθά σε καθημερινές, μη λειτουργικές καταστάσεις

Το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να επιβιώσει ούτε για λίγα λεπτά χωρίς οξυγόνο, αλλά μπορεί να αντέξει μέρες χωρίς φαγητό (σε αντίθεση με αυτό που μπορεί να σας λέει το στομάχι σας!). Το οξυγόνο είναι σημαντικό για κάθε κυτταρική λειτουργία στο σώμα σας, αλλά μερικές φορές το σώμα σας δυσκολεύεται να πάρει οξυγόνο οπουδήποτε χρειάζεται.
Η Θεραπεία Υπερβαρικού Οξυγόνου βοηθά ομαλά να ωθήσει το οξυγόνο σε κάθε κύτταρο στο σώμα σας, βοηθώντας στη διαδικασία επούλωσης και επιτρέποντας στο σώμα να αναγεννηθεί!


Μπορεί το Υπερβαρικό Οξυγόνο να με βοηθήσει;
Το Υπερβαρικό Οξυγόνο έχει αποδειχθεί ότι βοηθά πολλές διαφορετικές καθημερινές καταστάσεις. Δείτε μια λίστα με μερικές από τις καταστάσεις που είναι γνωστό ότι ωφελούνται από τη θεραπεία με οξυγόνο:
 
Ανησυχία
Εγκαύματα
Χρόνια κόπωση
Διάσειση
Κατάθλιψη
Ζάλη
Δερματικές μολύνσεις
Φλεγμονή
Πόνος στις αρθρώσεις
Ημικρανίες
Μυϊκός πόνος
Πρόωρη γήρανση/γήρανση
Διαταραχή ύπνου
Κάπνισμα
Αθλητική Ενίσχυση
Στρες
Τοξική Περιβαλλοντική Έκθεση
Ευεξία (Γενικά)
Την επούλωση των πληγών
 
Πώς λειτουργεί;
Νόμος του Henry: Ένα αέριο υπό πίεση διαλύεται πιο εύκολα σε ρευστό.
Η Υπερβαρική Θεραπεία λειτουργεί με τους νόμους της φυσικής για να αυξήσει το οξυγόνο στο σώμα. Δεδομένου ότι το σώμα αποτελείται κυρίως από νερό, η αυξημένη πίεση αέρα στο εσωτερικό του θαλάμου επιτρέπει την ευκολότερη απορρόφηση του οξυγόνου σε κάθε κύτταρο.
Όλα τα υγρά του σώματος κορεσμένα με ζωογόνο οξυγόνο, συμπεριλαμβανομένου του αίματος, του πλάσματος, των αρθρικών υγρών, της λέμφου και του νωτιαίου υγρού. Αυτό επιτρέπει την εκτέλεση όλων των κρίσιμων και ζωτικών διεργασιών των κυττάρων. Υγιή κύτταρα = υγιέστεροι ιστοί. Υγιείς ιστοί = υγιή όργανα.

Το πρήξιμο και η φλεγμονή μειώνονται, ενώ η κυκλοφορία και η ροή του αίματος αυξάνονται ή αποκαθίστανται σε περιορισμένες περιοχές. Οι πληγές και οι τραυματισμοί επουλώνονται πιο γρήγορα. Η ανάρρωση από το χειρουργείο είναι πολύ πιο γρήγορη. Προωθείται επίσης η αποτοξίνωση. Τα αναερόβια βακτήρια, οι περισσότεροι ιοί, οι ζυμομύκητες και οι μύκητες δεν μπορούν να επιβιώσουν σε περιβάλλον εμπλουτισμένο με οξυγόνο.
Είναι λογικό, επομένως, ότι η αύξηση της πρόσληψης οξυγόνου παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία και την ευεξία καθώς και στις θεραπευτικές εφαρμογές.


Κλείσε το δικό σου ραντεβού με τον Υπερβαρικό Ιατρό της μονάδας MediOne Γλυφάδας στο 210 9632396 και ενημερώσου για το πρόβλημα υγείας που σε απασχολεί.