Μαγνητική Καρδιάς


Η μαγνητική τομογραφία καρδιάς αποτελεί σήμερα την πιο σύγχρονη απεικονιστική τεχνική για τη μελέτη της ανατομίας και της λειτουργίας της καρδιάς ενώ έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια ως μια από τις πιο χρήσιμες καρδιολογικές εξετάσεις για πληθώρα καρδιακών παθήσεων. Είναι αναίμακτη, ασφαλής, ανώδυνη και χωρίς ακτινοβολία. Ιδανική στη διερεύνηση των καρδιακών προβλημάτων.


Επίσης είναι η καλύτερη μη επεμβατική εξέταση για χαρακτηρισμό των ιστών γιατί λαμβάνονται πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους εικόνες από τις οποίες μπορούν να συναχθούν σημαντικές πληροφορίες για το είδος του ιστού σε φλεγμονές της καρδιάς, αλλά και σε περίπτωση εμφράγματος βλέπουμε με ακρίβεια την έκτασή του. Δηλαδή, όχι μόνο απεικονίζει τις καρδιακές δομές όπως η υπερηχοκαρδιογραφία, αλλά εισχωρεί και μέσα στα καρδιακά τοιχώματα και μας δίνει πληροφορίες σχετικά με τη σύστασή τους.


Η εξέταση διαρκεί περίπου 30 με 60 λεπτά, ανάλογα τον λόγο για τον οποίο γίνεται και ο ασθενής δεν νιώθει κανέναν πόνο.
Ο όμιλος MediOne διαθέτει στις μονάδες του υπερσύγχρονους μαγνητικούς τομογράφους ισχυρού μαγνητικού πεδίου 1,5 Tesla, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας διαγνωστικό και απεικονιστικό αποτέλεσμα με ταυτόχρονη μεγιστοποίηση του βαθμού άνεσης του ασθενή κατά τη διάρκεια της εξέτασης.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα:


MediOne Γλυφάδας 210 96 32 396


MediOne Σαλαμίνας 210 46 400 40