Ο Όμιλος MediOne HealthCare στελεχώνει το τμήμα των Ενδοσκοπήσεων

   Το MediOne HealthCare, ως ένας συνεχείς αναπτυσσόμενος Όμιλος, έχει την τιμή να ανακοινώσει την στελέχωση του τμήματος των Ενδοσκοπήσεων με τον Ειδικό Γαστρεντερολόγο, Ηπατολόγο, Ενδοσκόπο, Ιατρό, Παναγιώτη Γιαννέλη.


   Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Ιατρικής και της Φαρμακευτικής «Carol Davila» Βουκουρεστίου, από το 2000 έως και το 2006. Έκτοτε, μετά την απόκτηση της Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος (2007), εξασκεί την Ιατρική, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα τον Ενδοσκοπήσεων. Έχει εργαστεί ως Ιατρός Κέντρου Εκπαιδεύσεως Πόρου, Ναυτικής Βάσης Νοτίου Ευβοϊκού και Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών στα πλαίσια της στρατιωτικής θητείας, ως Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου Μαγνησίας και στα Π.Ι. Ριζομύλου και Στεφανοβικείου στα πλαίσια εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου, ως Ειδικευόμενος Ιατρός στην Παθολογική κλινική του Παθολογικού Νοσοκομείου Αθηνών Σπηλιοπούλειο ¨Η Αγία Ελένη¨ και στην Γαστρεντερολογική κλινική του Γ.Ν.Π. Τζάνειο.


   Συγχρόνως, από την χρονική περίοδο 2016 έως και το 2020, παρακολουθεί Μεταπτυχιακά Μαθήματα στην Γαστρεντερολογία από την Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία, στο 13ο σχολείο Κλινικής Ηπατολογίας από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος και στην Γαστρεντερολογία και στην Γαστρεντερολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών της Ιατρικής σχολής, στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

  
  Έχει συμμετάσχει σε 11 Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια, έχει δημοσιεύσει Περιλήψεις σε Διεθνή Περιοδικά και έχει συμβάλλει στα Ερευνητικά Πρωτόκολλα «REASSURE» & «TROVE».

 

«Αξία μας είναι ο Άνθρωπος»