Εξετάσεις με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του Διαβήτη 14/11

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του Διαβήτη, ο Όμιλος MediOne προσφέρει στην  προνομιακή τιμή των €10 πακέτο  προληπτικών εξετάσεων.

 

Δυστυχώς, σε πολλούς ανθρώπους ο διαβήτης παρουσιάζεται χωρίς συμπτώματα και όταν γίνει αντιληπτός έχουν ήδη προκληθεί βλάβες σε όργανα και λειτουργίες του σώματος. Αν και μπορεί να διαγνωσθεί με μια εξέταση αίματος, πολλοί άνθρωποι με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 δεν γνωρίζουν ότι πάσχουν. Συστήνεται λοιπόν σε άτομα άνω των 45 ετών, ιδιαίτερα εάν είναι υπέρβαροι, παχύσαρκοι, υπερτασικοί με διαταραχές των λιπιδίων, ή έχουν οικογενειακό ιστορικό να κάνουν την εξέταση.

 

Το πακέτο των εξετάσεων περιλαμβάνει:

 

Εξέταση:

  • ΓΛΥΚΟΖΥΛΙΩΜΕΝΗ (HBA1-C)
  • ΣΑΚΧΑΡΟ (GLUC)
  • ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ

 

Διάρκεια: 1/11 – 30/11

 

Στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου MediOne μπορείτε να πραγματοποιήσετε εργαστηριακούς και απεικονιστικούς προληπτικούς ελέγχους, ο εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση του ιατρικού δυναμικού, έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή διαγνωστική προσέγγιση στους ασθενείς μας.

 

Επικοινωνήστε σήμερα με ένα από τα κέντρα μας σε Γλυφάδα, Αγία Παρασκευή, Δραπετσώνα, Πέραμα, Σαλαμίνα, Αταλάντη, Λαμία, Κεφαλονιά και προγραμματίστε το ραντεβού σας ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς ΕΔΩ.

 

«Αξία μας είναι ο Άνθρωπος»