ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ MEDIONE

ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ MEDIONE

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (15/9), ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων MEDIONE προσφέρει από 11 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2020 εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για άνδρες.

Συγκεκριμένα, οι  εξετάσεις περιλαμβάνουν ολοκληρωμένο έλεγχο προστάτη με PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο), Free PSA, Ratio και Υπερηχογράφημα προστάτη,  στην προνομιακή τιμή των 39 ευρώ, στα Διαγνωστικά Κέντρα του ομίλου MEDIONE.

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί σήμερα τον συχνότερο καρκίνο που διαγιγνώσκεται στους άνδρες, ενώ συνιστά την δεύτερη αιτία θανάτου των ανδρών άνω των 50 ετών μετά τον καρκίνο του πνεύμονα.

Δεδομένου ότι ο καρκίνος του προστάτη συνήθως αναπτύσσεται αργά και δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα συμπτώματα μέχρι να φτάσει σε προχωρημένο στάδιο, ο προληπτικός έλεγχος είναι απαραίτητος για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Λόγω του ασυμπτωματολογικού του χαρακτήρα, αλλά και σε περιπτώσεις οικογενειακού ιστορικού προστάτη, πολλοί γιατροί συστήνουν ετήσια εξέταση προστάτη ως μέρος του ετήσιου τσεκ απ μετά την ηλικία των 40 χρόνων.

Οι εξετάσεις προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου MEDIONE,  υποστηρίζοντας έμπρακτα το πολυτιμότερο αγαθό της υγείας.

Share this post


Call Now ButtonΚαλέστε μας τώρα!