ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

To MediOne Day Clinic, δημιούργησε το Τμήμα Μαστού, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη υποστήριξη αλλά και ασφάλεια στις γυναίκες, είτε για προληπτικούς, είτε για θεραπευτικούς λόγους. Στόχος μας, είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στη σύγχρονη γυναίκα, για την πρόληψη, τη διάγνωση και την θεραπεία των παθήσεων που σχετίζονται με τον μαστό. Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και χαμηλής ακτινοβολίας, τα οποία, πάντα σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό σας, είναι σε θέση να διαγνώσουν τις πιθανές παθήσεις του μαστού.Το Τμήμα Μαστού, είναι πλήρως επανδρωμένο, με άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό.

Γιατί η μαστογραφία είναι απαραίτητη;

Άκρως σωτήρια αποδεικνύεται για τη ζωή των γυναικών μία μαστογραφία. Ο καρκίνος του μαστού,  παρουσιάζει αύξηση τα τελευταία χρόνια και στις νέες γυναίκες. Γι αυτό και οι ειδικοί συνιστούν να μην παραμελούμε τις τακτικές εξετάσεις όπως είναι η μαστογραφία και ο υπέρηχος μαστών. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η πρώτη μαστογραφία πρέπει να γίνεται και πριν τα 40 έτη, που θεωρείται ηλικία «σταθμός» για μία γυναίκα, σε ότι αφορά στον καρκίνο του μαστού. Στην Ελλάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, υστερούμε σημαντικά στον τομέα των προληπτικών εξετάσεων.

Πρέπει να καταλάβουμε ‘οτι η πρόληψη σώζει ζωές.

Σύμφωνα με τον  Διεθνή Οργανισμό Έρευνας για τον Καρκίνο (IARC) ο Καρκίνος του Μαστού  αποτελεί την πιο κοινή μορφή καρκίνου,  μεταξύ των γυναικών. Δυστυχώς τα νέα κρούσματα  παγκοσμίως, είναι περίπου 1.000.000.

Call Now ButtonΚαλέστε μας τώρα!

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα 

ή καλώντας στο 210 9632396 

Το μήνυμα σας έχει αποσταλεί 
Σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας