Ο Άγιος Βαλεντίνος κάνει καλό στον έρωτα και την υγεία!

Tεράστια χαμόγελα, λίγα σοκολατάκια για τη γλύκα, κόκκινο κρασί και τα πραγματικά σας συναισθήματα είναι αρκετά για να αναζωπυρώσουν τις φλόγες της αγάπης και να αναθερμάνουν το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας ή αν είστε μόνοι, ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους σας.


Εξάλλου, αυτή η γιορτή του έρωτα κάνει καλό στο μυαλό και την καρδιά με περισσότερους από έναν τρόπους.
Όχι μόνο γιατί η σοκολάτα, το κόκκινο κρασί και οι δηλώσεις της αγάπης σας γεμίζουν χαρά με ένα ρομαντικό τρόπο, αλλά επειδή όλα αυτά είναι επίσης καλά για μια υγιή καρδιά.
Η σοκολάτα, το κρασί και η αγάπη παίζουν έναν μεγάλο ρόλο στη διατήρηση της φυσιολογικής ροής του αίματος.
Έρευνες έχουν επίσης αποδείξει ότι το κακάο στη σοκολάτα μπορεί να είναι σύμμαχος για μια υγιή καρδιά, καθώς βοηθά στο να αποτραπούν οι καρδιακές παθήσεις όντας πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.
Το ίδιο συμβαίνει με το κόκκινο κρασί, που όταν καταναλώνεται με μέτρο μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής και να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.

Βέβαια η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κάνει καλό πρώτα απ’ όλα στην αγάπη. Αν είστε με κάποιον που αγαπάτε πραγματικά τότε πάρτε του ένα λουλούδι, κρατείστε τον αγκαλιά και ευχηθείτε ο ένας στον άλλο Χρόνια Πολλά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!


Γιατί ποτέ λίγη αγάπη παραπάνω δεν έβλαψε κανέναν!