ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Κάθε δεύτερο Σάββατο του Σεπτέμβρη έχει καθιερωθεί να εορτάζεται η Παγκόσμια ημέρα Πρώτων Βοηθειών. Οι Εθνικοί Σύλλογοι Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, σε όλο τον κόσμο, γιορτάζουν την ημέρα αυτή, προκειμένου να τονίσουν τη σπουδαιότητα των Πρώτων Βοηθειών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης αλλά και στην καθημερινότητα, εκεί όπου η έγκαιρη και σωστή παρέμβαση κάποιου που γνωρίζει Πρώτες Βοήθειες μπορεί να αποτρέψει μια αναπηρία ή να σώσει κάποια ζωή.

Το μήνυμα της φετινής χρονιάς είναι: ‘’Ασφαλείς και υγιείς κοινότητες χωρίς διάκριση’’.

Τα ατυχήματα και οι ξαφνικές αδιαθεσίες εμφανίζονται χωρίς καμιά προειδοποίηση, στο δρόμο, στο γραφείο ή στο σπίτι και ο καθένας μπορεί να κληθεί να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση. Η καλή μας διάθεση και η αγάπη που έχουμε για κάποιον δεν είναι αρκετά για να τον σώσουν. Χρειάζεται γνώση και κατάλληλη εκπαίδευση για να είμαστε χρήσιμοι.

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων MediOne διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους ασθενοφόρων με πολυετή εμπειρία στην παροχή Πρώτων Βοηθειών και Μεταφοράς Ασθενών. Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό ( ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και οδηγοί), η ταχύτητα, η αποτελεσματικότητα και πάνω από όλα η σταθερή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας διακρίνουν και μας καθιστούν ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα της παροχής ιδιωτικών υπηρεσιών ασθενοφόρου.

 

«Αξία μας είναι ο Άνθρωπος»