Μιχαήλ Αθ. Γιαννακουλάκος MD, Msc Διευθύνων Σύμβουλος
Ο Όμιλος MediOne  διαθέτει πρότυπα διαγνωστικά και θεραπευτικά Ιατρικά Κέντρα,  όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα παγκόσμια δεδομένα.
 
Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις, ο Όμιλος MediOne εφαρμόζει τεχνολογία νέας γενιάς στον ιατρικό τομέα και τελευταίας γενιάς ψηφιακά μηχανήματα, με εγγυημένη ποιότητα αποτελέσματος.
 
Το πρώτο Ιατρικό διαγνωστικό κέντρο (ΜediOne Γλυφάδας) ιδρύθηκε το 2013 στη Άνω Γλυφάδα Αττικής. Το 2019 ιδρύθηκε το δεύτερο Ιατρικό διαγνωστικό κέντρο (ΜediOne Περάματος) ενώ το 2020 προστέθηκε και το τρίτο (ΜediOne Σαλαμίνας), ενώ τον Αύγουστο του 2020 ξεκίνησε η λειτουργία του τέταρτου κέντρου μας (MediOne Δραπετσώνας).
 
Στα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου MediOne λειτουργούν 1 μαγνητικός τομογράφος 1,5 Tesla, 1 αξονικός τομογράφος 16 τομών, καθώς και διάφορα πλήρως εξοπλισμένα ιατρικά τμήματα με όλα τα απεικονιστικά μέσα (μαστογράφους, υπερήχους, ακτινολογικά κ.λπ.) όπως επίσης μεταξύ άλλων και τμήμα ενδοσκοπικό, καρδιολογικό, μικροβιολογικό, οστεοπόρωσης και κατ’οίκον αιμοληψίας και νοσηλείας.

O Όμιλος λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εξεταζομένων και είναι πιστοποιημένος με ISO 9001:2008.
Το ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση και συνεχή επιμόρφωση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς επίσης και το διοικητικό προσωπικό, φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών και ιατρικής φροντίδας προς όλους όσους μας επισκέπτονται καθημερινά. Το κέντρο διαθέτει συμβάσεις με ΕΟΠΠΥ καθώς και συμβάσεις με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

Ο όμιλος MediOne σέβεται  τον κάθε ασθενή και τον έχει πάντα στο επίκεντρο, ενώ θεωρεί ότι

«Αξία μας, είναι ο Άνθρωπος».

Συμβεβλήμενοι με τον ΕΟΠΥΥ

Image

Δεκτές όλες οι κάρτες

Πιστωτικές ή Χρεωστικές
Image