Τα διαγνωστικά κέντρα MediOne αποτελούν πρότυπο φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών  και σύγχρονων εργαστηρίων Βιοπαθολογίας και Μικροβιολογίας.

Το ΜediOne Λαμίας είχε την τιμή και την χαρά να παρευρεθεί στον προπονητικό χώρο της Π.Α.Σ ΛΑΜΙΑ προκειμένου να πραγματοποιηθεί αιματολογικός έλεγχος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον όμιλο μας, τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Πανουργιά Παπαιωάννου και το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τους παίκτες και τους λοιπούς παράγοντες για την άψογη συνεργασία.

 

Στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου MediOne μπορείτε να πραγματοποιήσετε εργαστηριακούς και απεικονιστικούς προληπτικούς ελέγχους, ο εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση του ιατρικού δυναμικού, έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή διαγνωστική προσέγγιση στους ασθενείς μας.

 

Επικοινωνήστε σήμερα με ένα από τα κέντρα μας σε ΓλυφάδαΑγία ΠαρασκευήΔραπετσώναΠέραμαΣαλαμίναΑταλάντηΛαμίαΚεφαλονιά και προγραμματίστε το ραντεβού σας ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς ΕΔΩ.

 

«Αξία μας είναι ο Άνθρωπος»