ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι Ψηφιακές Ακτινογραφίες έχουν εξαιρετικά μεγαλύτερη ευκρίνεια, σε σχέση με τις αναλογικές ακτινογραφίες, επιτρέπουν τη μεγέθυνση για να εντοπιστούν με διαγνωστική ακρίβεια τα πιθανά παθολογικά ευρήματα, εκμηδενίζουν τα τεχνικά σφάλματα, έχουν λιγότερη ακτινοβολία και παρέχουν τη δυνατότητα πολλαπλών αντιγράφων και φυσικά σε ψηφιακή μορφή.

To MediOne Day Clinic, είναι εξοπλισμένο με νέα μηχανήματα τελευταίας γενιάς, ψηφιακής τεχνολογίας, τα οποία έχουν την δυνατότητα επεξεργασίας εικόνων σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με εγγυημένα αποτελέσματα, για εξετάσεις απόλυτης ακρίβειας, μεγάλης ευκρίνειας και ταχύτητας. Η διεξαγωγή εξετάσεων, πραγματοποιείται από ειδικευμένο προσωπικό. H ακτινογραφία, κάνοντας χρήση αόρατων ακτίνων-Χ, αποτελεί την βασικότερη και απλούστερη ακτινολογική εξέταση η οποία, με τρόπο εντελώς ανώδυνο και μη επεμβατικό, μας δίνει αδρές πληροφορίες για τη δομή του υπό εξέταση οργάνου, μορφώματος ή σχηματισμού.

Βασική αρχή της συγκεκριμένης εξέτασης είναι ότι, ιστοί διαφορετικής πυκνότητας και σύστασης εμφανίζουν διαφορετική απορροφητικότητα για τις εκπεμπόμενες ακτίνες, με αποτέλεσμα να δίνουν τελικά και διαφορετική απεικόνιση στο ακτινογραφικό φιλμ. Στο MediOne Day Clinic εκτελούνται ακτινογραφίες ολόκληρου του ανθρώπινου σώματος

, (ενηλίκων & παίδων) ανάλογα με την υπόδειξη του θεράποντος ιατρού σας.

Call Now ButtonΚαλέστε μας τώρα!

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα 

ή καλώντας στο 210 9632396 

Το μήνυμα σας έχει αποσταλεί 
Σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας