Ο καρκίνος του μαστού,  είναι μια υπόθεση που αφορά όλες τις γυναίκεςΗ πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση μπορούν πραγματικά να σώσουν ζωές. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περισσότερες από 1.600.000 γυναίκες το χρόνο,  διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού.  Στην Ελλάδα αναφέρονται περίπου, 6.000  νέες περιπτώσεις το χρόνο, ενώ υπολογίζεται ότι 1 στις 8 γυναίκες παγκοσμίως,  θα παρουσιάσει καρκίνο του  μαστού σε κάποια φάση της ζωής της. Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο, σε γυναίκες. Ας προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τα  στατιστικά στοιχεία.  Το MediOne  Day Clinic, προτείνει & προτρέπει τις γυναίκες να ακολουθήσουν το δρόμο της  ΠΡΟΛΗΨΗΣ  & να επωφεληθούν, επιλέγοντας το ακόλουθο πακέτο σε προνομιακή τιμή. Η προσφορά ισχύει, μόνο για τον μήνα Οκτώβριο, (μήνας κατά του καρκίνου του μαστού)  και πραγματοποιείται από εξειδικευμένο Ακτινολόγο Μαστού.
  • Ψηφιακή Μαστογραφία: 35 ευρώ
  • Υπέρηχος Μαστών: 15 ευρώ
  • Ψηφιακή Μαστογραφία και Υπέρηχος μαστών: 45 ευρώ
Ψηφιακή μαστογραφία! Μια εξέταση που φοβίζει, δημιουργεί άγχος, αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύεται σωτήρια για πολλές γυναίκες. Η αξία της είναι αναμφισβήτητη! Όλοι εμείς, στο MediOne Day Clinic, αγαπάμε και φροντίζουμε τις γυναίκες. Για αυτό, σας προσφέρουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για αυτόν τον μήνα, από τους  γιατρούς του  Γυναικολογικού μας τμήματος:
  1. ΨΗΛΑΦΗΣΗ ΜΑΣΤΩΝ
  2. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗ
Γιατί όλες οι γυναίκες είναι απαραίτητο να ελέγχουν τους μαστούς τους…. Η πρόληψη σώζει ζωές! Κλείστε τώρα το ραντεβού σας: 210 – 9632396 και 210 - 9611043