[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2751" img_size="large" alignment="center" style="vc_box_shadow_3d"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_custom_heading text="Μεσοθεραπεία - Θεραπεία κυτταρίτιδας" font_container="tag:h2|text_align:left|color:%232f709c" google_fonts="font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal" skin="primary"][vc_separator color="black" align="align_left" border_width="2" type="small"][vc_column_text]

Τι είναι;

Η μέθοδος αυτή ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία, το μεταβολισμό των λιπιδίων και της ενδογενούς λιπόλυσης. Η κυτταρίτιδα, με τη χαρακτηριστική όψη φλοιού πορτοκαλιού, οφείλεται σε τοπική αύξηση λίπους και δυσχερή κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, που οδηγούν με τη σειρά τους σε κυκλοφορική στάση και συσσώρευση νερού σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Οι παράγοντες που ευθύνονται για τη δημιουργία της είναι γενετικοί, ορμονικοί ή οργανικοί και επιδεινώνονται λόγω του καθημερινού στρες, των κακών διατροφικών συνηθειών και της έλλειψης άσκησης.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Διαδικασία

Η τεχνική των μικροενέσεων εφαρμόζεται στις πάσχουσες περιοχές με τη χρήση μικροβελόνων, οι οποίες εγχέουν φαρμακευτικές ουσίες (καφεϊνη, ενεργοποιητές του μεταβολισμού, κ.λ.π.) ανάμεσα στο κατώτερο χόριο και το υποδόριο. Οι ουσίες αυτές βελτιώνουν την αποδόμηση των λιποκυττάρων και βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία, εξασφαλίζοντας σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος.

Αποτελέσματα

Ο λιπώδης ιστός γίνεται πιο ομαλός και βελτιώνεται η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού. Για τη διατήρηση του αποτελέσματος καλό είναι να ακολουθήσουν συνεδρίες συντήρησης. Καθώς με τις θεραπείες αποβάλλονται τοξίνες από τον οργανισμό, για μεγαλύτερη διάρκεια του αποτελέσματος, συστήνεται κατανάλωση αρκετού νερού καθημερινά, σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και άσκησης.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Πιθανές παρενέργειες

Μετά από τις συνεδρίες είναι πιθανό να δημιουργηθεί τοπικά οίδημα, ερυθρότητα ή ελαφρύ αίσθημα καύσου, που συνήθως διαρκεί λίγες ώρες.

Διάρκεια θεραπείας

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το βαθμό προβλήματος σε κάθε περίπτωση. Σε γενικές γραμμές, για τη σωστή αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας απαιτούνται τουλάχιστον δέκα συνεδρίες, περίπου δύο ανά εβδομάδα. Με τις θεραπείες συντήρησης μπορεί κανείς να διατηρήσει το αποτέλεσμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Μπορεί να συνδιαστεί με θεραπεία Carboxy.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/3"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_btn title="Απαντάμε στις ερωτήσεις σας" style="outline" color="primary" size="lg" align="center" button_block="true" link="url:%23ninja-popup-768|||"][vc_column_text][ninja-popup ID=768][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row]