[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="3746" img_size="large" alignment="center" style="vc_box_shadow_3d"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_custom_heading text="Mεσοθεραπεία - Θεραπεία τοπικού πάχους – Λιπόλυση" font_container="tag:h2|text_align:left|color:%232f709c" google_fonts="font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal" skin="primary"][vc_separator color="black" align="align_left" border_width="2" type="small"][vc_column_text]

Τι είναι;

Η ενέσιμη λιπόλυση ή μεσοθεραπεία είναι μία μη επεμβατική διαδικασία που λειτουργεί σε βάθος κάτω από την επιδερμίδα, χάρη σε ενέσεις με ενεργά δραστικά συστατικά που πραγματοποιούνται στην υπό θεραπεία περιοχή και στόχο έχουν τη διάλυση του ανεπιθύμητου λίπους και την απομάκρυνσή του από το σώμα διαμέσου της συνήθους διαδικασίας του μεταβολισμού. Διάφορα συστατικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν, όπως συνδυασμός βιταμινών ή συγκεκριμένα φάρμακα, ανάλογα πάντα με την κλινική κατάσταση κάθε ασθενούς. Πρόκειται για μία πολύ αποτελεσματική θεραπεία για την αφαίρεση λίπους όχι μόνο από το σώμα, αλλά επίσης από το πρόσωπο και το λαιμό. Σε αντίθεση με τις χειρουργικές επεμβάσεις, η θεραπεία αυτή είναι σχετικά απλή, δεν απαιτεί αναισθησία, δεν έχει μετεγχειρητικό χρόνο αποκατάστασης, επιδέσμους και ειδικούς κορσέδες.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Διαδικασία

Η εφαρμογή της λιπόλυσης περιλαμβάνει τη διάλυση του εντοπισμένου λίπους που επιμένει να συσσωρεύεται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, παρά τη δίαιτα και την άσκηση. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η λιπόλυση δεν αποτελεί λύση για τη γενική απώλεια βάρους και θα πρέπει να συνδυάζεται με έναν υγιή τρόπο ζωής, που περιλαμβάνει σωστή διατροφή και λογική άσκηση για βέλτιστα αποτελέσματα. Καθώς μερικά αποθέματα λίπους είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τη θεραπεία και άλλα όχι, η λιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση για καλύτερα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα

Πολλοί ασθενείς βλέπουν τα αποτελέσματα ήδη μετά την πρώτη ή δεύτερη θεραπεία, αν και για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, μπορεί ανά περίπτωση να απαιτούνται επιπλέον θεραπείες.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Πιθανές παρενέργειες

Μετά από κάθε θεραπεία είναι πιθανό να παρατηρηθεί εντοπισμένο οίδημα, ερυθρότητα ή ένα ελαφρύ αίσθημα καύσου, που συνήθως διαρκεί τις επόμενες ώρες.

Διάρκεια θεραπείας

Η θεραπεία περιλαμβάνει συνήθως δέκα συνεδρίες, περίπου δύο ανά εβδομάδα . Ωστόσο ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει από άτομο σε άτομο ανάλογα με το μέγεθος του σώματος και τα υπό θεραπεία σημεία.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/3"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_btn title="Απαντάμε στις ερωτήσεις σας" style="outline" color="primary" size="lg" align="center" button_block="true" link="url:%23ninja-popup-768|||"][vc_column_text][ninja-popup ID=768][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row]