[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2751" img_size="large" alignment="center" style="vc_box_shadow_3d"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_custom_heading text="Μεσοθεραπεία για ενυδάτωση - αντιγήρανση προσώπου" font_container="tag:h2|text_align:left|color:%232f709c" google_fonts="font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal" skin="primary"][vc_separator color="black" align="align_left" border_width="2" type="small"][vc_column_text]Τι είναι;

Το δέρμα χρειάζεται να είναι πάντα ενυδατωμένο, ώστε να είναι ταυτόχρονα ανθεκτικό, λαμπερό και όμορφο στην όψη, μαλακό και λείο στην αφή. Η αφυδάτωση του δέρματος έχει αρνητικό αντίκτυπο στη δομή και τις λειτουργίες του, κάνοντάς το θαμπό, τραχύ, χωρίς ελαστικότητα. Η ενυδάτωση πραγματοποιείται με μια μεικτή θεραπεία, η οποία συνδυάζει την έγχυση ουσιών που προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη, με τη χρήση πολύ λεπτών βελονών (ενέσιμη μεσοθεραπεία) ή και μικροβελόνων.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Διαδικασία

Η χρήση των μικροβελόνων ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, οι οποίοι αντιδρώντας στο ερέθισμα παράγουν κολλαγόνο, ενώ οι πολύτιμες ουσίες που χορηγούνται στο δέρμα προσφέρουν επιπλέον αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση. Συγκεκριμένα, εγχέεται υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την ενυδάτωση του δέρματος. Η ικανότητά του να έλκει και να δεσμεύει το νερό, όχι μόνο ενυδατώνει το δέρμα, αλλά συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητάς του, καθώς και των επιδερμικών ιστών. Το υαλουρονικό οξύ συνδυάζεται με βιταμίνες, όπως η βιταμίνη C, η οποία διεγείρει την ανάπτυξη των υδρολιπιδίων και ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου, χαρίζοντας επιπλέον ελαστικότητα στο δέρμα.

Αποτελέσματα

Η θεραπεία πετυχαίνει άμεση βαθιά ενυδάτωση, ενώ βελτιώνει τη σφριγηλότητα και τον τόνο του δέρματος. Ενδείκνυται για δέρματα με ρυτίδες, κουρασμένα, αφυδατωμένα ή υπερεκτεθειμένα στον ήλιο.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Πιθανές παρενέργειες

Είναι πιθανό να εμφανισθεί στα ευαίσθητα δέρματα ήπια ερυθρότητα στην προς θεραπεία περιοχή, που υποχωρεί σε λίγη ώρα. Αντενδείξεις αποτελούν τα καρδιαγγειακά νοσήματα, τοπικές δερματικές φλεγμονές, η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, κ.α.

Διάρκεια

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 45 λεπτά εως μία ώρα και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/3"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_btn title="Απαντάμε στις ερωτήσεις σας" style="outline" color="primary" size="lg" align="center" button_block="true" link="url:%23ninja-popup-768|||"][vc_column_text][ninja-popup ID=768][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row]