[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2751" img_size="large" alignment="center" style="vc_box_shadow_3d"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_custom_heading text="Carboxytherapy (Θεραπεια για μαυρους κυκλους κατω από τα μάτια)" font_container="tag:h2|text_align:left|color:%232f709c" google_fonts="font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal" skin="primary"][vc_separator color="black" align="align_left" border_width="2" type="small"][vc_column_text]Τι είναι;

Πρόκειται για μία μέθοδο φυσική και ανώδυνη, που αναφέρεται στη δερματική και υποδόρια χορήγηση του διοξειδίου του άνθρακα (CO2). Μπορεί να εφαρμοσθεί για την αντιμετώπιση πλήθος προβλημάτων, από τις σακούλες κάτω από τα μάτια, μαύρους κύκλους, μέχρι την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι μεμβράνες των λιποκυττάρων είναι εξαιρετικά ευαίσθητες στην παρουσία διοξειδίου, το οποίο βελτιώνει την αιματική κυκλοφορία, μειώνει την κατακράτηση υγρών, αυξάνει την αιμάτωση καθώς και ασκεί λιπολυτική δράση, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Διαδικασία

Το διοξείδιο του άνθρακα είναι παρόν στο σώμα μας κάθε στιγμή. Το οξυγόνο που αναπνέουμε μεταφέρεται από τους πνεύμονες στα ερυθρά αιμοσφαίρια και στους ιστούς, και στη συνέχεια στα κύτταρα, τα οποία στέλνουν το διοξείδιο του άνθρακα στους πνεύμονες και το εκπνέουμε. Όλα τα κύτταρα του σώματος, ανεξάρτητα από τη λειτουργίας τους, απελευθερώνουν διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο αποτελεί υποπροϊόν της αερόβιας αναπνοής. Ωστόσο, η χορήγηση του αερίου σε μορφή υποδόριας ένεσης «παραπλανά» τον οργανισμό, ο οποίος αποκρίνεται με αποτέλεσμα να αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος και να προκαλείται ανανέωση των δερματικών κυττάρων.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Αποτελέσματα

Εντελώς φυσικό, το αποτέλεσμα διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο η ποιότητα του δέρματος και οι συνήθειες του ασθενή καθορίζουν την αποτελεσματικότητα και τη διάρκεια της θεραπείας.

Πιθανές παρενέργειες

Μικρή αίσθηση δυσφορίας ή εμφάνιση μώλωπα στο σημείο της ένεσης, που υποχωρεί σε μικρό χρονικό διάστημα.

Διάρκεια θεραπείας

Η συνεδρία διαρκεί περίπου μισή ώρα και χρειάζονται δύο συνεδρίες την εβδομάδα για μια περίοδο οκτώ εβδομάδων και ανάλογα με την υπό θεραπεία περιοχή.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/3"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_btn title="Απαντάμε στις ερωτήσεις σας" style="outline" color="primary" size="lg" align="center" button_block="true" link="url:%23ninja-popup-768|||"][vc_column_text][ninja-popup ID=768][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row]