[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2751" img_size="large" alignment="center" style="vc_box_shadow_3d"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_custom_heading text="i-THREAD ( FACE LIFT)" font_container="tag:h2|text_align:left|color:%232f709c" google_fonts="font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal" skin="primary"][vc_separator color="black" align="align_left" border_width="2" type="small"][vc_column_text]

Τι είναι;

Το i-Thread είναι ένα είδος λίφτινγκ προσώπου, που συχνά αναφέρεται ως «lunch hour lift», λόγω της απλότητας της διαδικασίας και του σύντομου χρόνου που απαιτείται για την εκτέλεσή του. Εφαρμόζεται για να βελτιώσει τη χαλάρωση στα μάγουλα, στο περίγραμμα του προσώπου και στα πεσμένα φρύδια.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Διαδικασία

Η θεραπεία πραγματοποιείται στο ιατρείο και το μόνο που απαιτείται είναι τοπική αναισθησία. Γίνεται μία μικρή τομή πίσω από το αυτί ή πίσω από τη γραμμή των μαλλιών και στη συνέχεια τα λεπτά απορροφήσιμα νήματα προωθούνται κατά μήκος του περιγράμματος που έχει προηγηθεί. Λίγο αργότερα, ο οργανισμός αρχίζει την παραγωγή νέου κολλαγόνου, το οποίο περιβάλλει κάθε νήμα και αυτό με τη σειρά του δημιουργεί μία αποτελεσματική ανόρθωση. Η διαδικασία μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ανταποκριθεί στις ακριβείς ανάγκες του ασθενούς και να διασφαλίσει ότι θα είναι απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Αποτελέσματα

Τα αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, φαίνεται πάντα πολύ φυσικό, δίνοντας μία αναζωογονημένη και ανανεωμένη όψη. Διαρκεί για τουλάχιστον έξι μήνες.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου, είναι ότι μπορεί να αντιστραφεί εάν ο ασθενής δεν είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Πιθανές παρενέργειες

Το i-Thread μπορεί να προκαλέσει ήπιες παρενέργειες, όπως μώλωπες, οίδημα, ευαισθησία, μούδιασμα, οι οποίες εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ημέρες. Δεν αφήνει ουλές. Για να επιταχυνθεί η διαδικασία της επούλωσης, τις πρώτες 24-48 ώρες συστήνεται χρήση πάγου στα σημεία με πρηξίματα και μώλωπες. Ο χρόνος ανάρρωσης είναι συνήθως λιγότερος από μία εβδομάδα, ωστόσο η έντονη άσκηση θα πρέπει να αποφεύγεται για 2-3 εβδομάδες.

Διάρκεια θεραπείας

Συνήθως η διαδικασία ολοκληρώνεται σε λιγότερο από μία ώρα. Εξαρτάται ωστόσο από τον αριθμό των νημάτων που ο γιατρός θα χρησιμοποιήσει και τις περιοχές στις οποίες θα επέμβει.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/3"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_btn title="Απαντάμε στις ερωτήσεις σας" style="outline" color="primary" size="lg" align="center" button_block="true" link="url:%23ninja-popup-768|||"][vc_column_text][ninja-popup ID=768][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row]