[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="3767" img_size="large" alignment="center" style="vc_box_shadow_3d"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_custom_heading text="VAMPIRE FACELIFT - PRP" font_container="tag:h2|text_align:left|color:%232f709c" google_fonts="font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal" skin="primary"][vc_separator color="black" align="align_left" border_width="2" type="small"][vc_column_text]

Τι είναι;

Το vampire facelift ή Dracula therapy ή αυτόλογη μεσοθεραπεία είναι μία νέα θεραπεία, που έχει γίνει πολύ δημοφιλής χάρη στις διασημότητες που έχουν προβεί σε αυτή. Ουσιαστικά περιλαμβάνει τη χρήση του αίματος του ασθενή ως ενέσιμη θεραπεία αντιγήρανσης.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Διαδικασία

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: λαμβάνεται μικρό δείγμα αίματος, όπως σε μία γενική εξέταση αίματος, το οποίο διαχωρίζετε στα ερυθρά αιμοσφαίρια, τον ορό και τα αιμοπετάλια, μέσα από τη διαδικασία φυγοκέντρησης. Στο αυτόλογο πλάσμα, πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες, προστίθενται υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αμινοξέα και αντιοξειδωτικά συστατικά, ώστε να δημιουργηθεί ένας πρότυπος ορός, ο οποίος με -ανώδυνες- μικροενέσεις που γίνονται στο πρόσωπο ή στο λαιμό, διεγείρει τις μεταβολικές διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος.

Αποτελέσματα

Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην ανανέωση και αναζωογόνηση του δέρματος, την εξάλειψη ρυτίδων και δυσχρωμιών, τη φθορά που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία, καθώς και την αντιμετώπιση ουλών και σημαδιών από ακμή. Λειτουργεί ιδιαίτερα καλά στο μέτωπο, τα μάγουλα, την περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα στις επόμενες τρεις-τέσσερις εβδομάδες.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Πιθανές παρενέργειες

Το πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής, είναι ότι δεν προκαλεί αλλεργία και δεν εμπεριέχει κίνδυνο λοίμωξης, καθώς το υλικό προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό κάθε ασθενή. Συνήθως εμφανίζεται ελαφριά ερυθρότητα στο δέρμα, για περίπου μία-δύο μέρες, που όμως καλύπτεται εύκολα από το μακιγιάζ και άρα μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.

Διάρκεια θεραπείας

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/3"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_btn title="Απαντάμε στις ερωτήσεις σας" style="outline" color="primary" size="lg" align="center" button_block="true" link="url:%23ninja-popup-768|||"][vc_column_text][ninja-popup ID=768][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row]