[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="2751" img_size="large" alignment="center" style="vc_box_shadow_3d"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_custom_heading text="ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΧΕΡΙΩΝ - PRP" font_container="tag:h2|text_align:left|color:%232f709c" google_fonts="font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal" skin="primary"][vc_separator color="black" align="align_left" border_width="2" type="small"][vc_column_text]

Τι είναι;

Τα χέρια συχνά αποκαλύπτουν την πραγματική ηλικία, καθώς επηρεάζονται όχι μόνο από το πέρασμα του χρόνου, αλλά και από τις επιπτώσεις της μακροχρόνιας έκAθεσης στον ήλιο, τυχόν εργασίες, κλπ. Τα σημάδια γήρανσης εκδηλώνονται στα χέρια με λέπτυνση του δέρματος και ρυτίδες, που οφείλονται στην αδυναμία του δέρματος να ανανεώσει το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Επιπλέον, καθώς μεγαλώνουμε χάνουν και τον όγκο τους. Για πιο νεανικά χέρια, που θα φαίνονται τόσο φρέσκα όσο και το υπόλοιπο σώμα και το πρόσωπό σας, η λύση είναι μία. Η νέα μέθοδος PRP, που ουσιαστικά εκμεταλλεύεται τη φυσική ικανότητα του σώματος να θεραπεύει τον εαυτό του. Η μέθοδος χρησιμοποιεί τα αιμοπετάλια του αίματος τους ασθενούς, τα οποία χάρη στους αυξητικούς παράγοντες που περιέχουν, ενεργοποιούν και αναζωογονούν τα κύτταρα, βοηθούν την παραγωγή κολλαγόνου και νέων τριχοειδών, με αποτέλεσμα την πλήρη αναζωογόνηση του δέρματος, αλλά και την προσθήκη όγκου στα χέρια.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Διαδικασία

Γίνεται λήψη αίματος το οποίο υποβάλλεται σε επεξεργασία, έτσι ώστε τα αιμοπετάλια (κύτταρα τα οποία διεγείρουν το κολλαγόνο) διαχωρίζονται από τα άλλα κύρια συστατικά του αίματος, δίνοντας το «πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα» ή PRP. Το πλάσμα περιέχει αυξητικούς παράγοντες οι οποίοι ενεργοποιούν τα βλαστικά κύτταρα στην υπό θεραπεία περιοχή για τη δημιουργία νέου δέρματος.

Αποτελέσματα

Πλήρης αναζωογόνηση του δέρματος των χεριών και ανάκτηση του όγκου τους, που αυτόματα κερδίζουν μία εικόνα νεότητας.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Πιθανές παρενέργειες

Ήπιο οίδημα ή ευαισθησία στην περιοχή, που συνήθως υποχωρεί σε λίγες ώρες ή δημιουργία μωλώπων, οι οποίοι υποχωρούν το πολύ σε μία εβδομάδα.

Διάρκεια θεραπείας

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά και μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/3"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_btn title="Απαντάμε στις ερωτήσεις σας" style="outline" color="primary" size="lg" align="center" button_block="true" link="url:%23ninja-popup-768|||"][vc_column_text][ninja-popup ID=768][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row]