[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="3777" img_size="large" alignment="center" style="vc_box_shadow_3d"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_custom_heading text="LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ" font_container="tag:h2|text_align:left|color:%232f709c" google_fonts="font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal" skin="primary"][vc_separator color="black" align="align_left" border_width="2" type="small"][vc_column_text]

Η οριστική εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας από το πρόσωπο και το σώμα, είναι ζητούμενο τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών στις μέρες μας. Πλέον, γίνεται πραγματικότητα με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.

Το laser Αλεξανδρίτη είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για την αντιμετώπιση της  ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, σε όλες τις περιοχές του σώματος. Ιδανικό για σκούρες τρίχες σε λευκό δέρμα, χρησιμοποιείται, επίσης, σε μελαμψά δέρματα σε χαμηλή ένταση, ενώ έχει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και σε πιο ανοιχτόχρωμα δέρματα και τρίχες. Αποτελεί μία γρήγορη και ανώδυνη μέθοδο, καθώς η κεφαλή του λέιζερ ενσωματώνει ένα σύστημα εκπομπής ψυχρού αέρα ή κρυογόνου.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Το φως του λέιζερ απορροφάται από τη μελανίνη των θυλάκων, όπου αυξάνεται η θερμοκρασία, καταστρέφοντας τους θύλακες. Οι τρίχες εξασθενούν, αραιώνουν και τελικά εξαφανίζονται. Καθώς το φως του λέιζερ απορροφάται επιλεκτικά από τις τρίχες, οι γύρω δομές του δέρματος μένουν ανέπαφες.

Σε σημεία του σώματος όπως χέρια, πόδια, μπικίνι, αρκούν λίγες συνεδρίες για πλήρη εξάλειψη των τριχών. Σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές, όπως το πρόσωπο, το στήθος και η κοιλιά, απαιτούνται περισσότερες συνεδρίες. Σε ευαίσθητες περιοχές συνιστάται τοπικά η εφαρμογή αναισθητικής κρέμας πριν τη θεραπεία, ενώ στη συνέχεια  τοποθετούνται ψυχρά επιθέματα και καταπραϋντική κρέμα.  Οι συνεδρίες πρέπει να πραγματοποιούνται σε διάστημα σαράντα ημερών, καθώς μέσα σε αυτό το χρόνο ξεκινάει η επανέκφυση των τριχών.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Η χρήση του από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και τελείως ακίνδυνη, ενώ αποτελεί την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο για να απαλλαγεί κάποιος από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα, ανεξαρτήτως φύλου.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/3"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_btn title="Απαντάμε στις ερωτήσεις σας" style="outline" color="primary" size="lg" align="center" button_block="true" link="url:%23ninja-popup-768|||"][vc_column_text][ninja-popup ID=768][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row]