{preheader} {webversion} | {unsub} | {profile} Για γυναίκες και όχι μόνο! Η ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΉ ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΜΕ ΟΞΥΓΌΝΟ,  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΝΈΑ ΔΟΧΕΊΑ ΑΊΜΑΤΟΣ!!! Η αναιμία είναι έλλειψη αίματος, ειδικά ερυθρών αιμοσφαιρίων! Η ανεπάρκεια των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης, μειώνει την ικανότητα μεταφοράς αίματος στο οξυγόνο, προκαλώντας οσμή, κόπωση, αδυναμία ή σοκ! Αιτίες αναιμίας περιλαμβάνουν υπερβολική απώλεια αίματος από εσωτερική αιμορραγία ή τραύμα, καταστροφή ερυθρών αιμοσφαιρίων από ασθένειες ή μη φυσιολογική παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στο μυελό των οστών! Η χρήση της Υπερβαρικής Οξυγόνου Θεραπείας, για τη θεραπεία της σοβαρής αναιμίας, βοηθά να ωθήσει το οξυγόνο σε ζωτικά όργανα! [https://facebook.com/medione.gr] ΑΝΑΙΜΊΑ: ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΎΣΕΙΣ! Η αγγειοποίηση ή η αγγειογένεση είναι η δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων. Τα μη θεραπευτικά τραύματα, τα εγκεφαλικά επεισόδια, οι καρδιακές προσβολές και πολλές άλλες καταστάσεις μπορούν να ωφεληθούν δραματικά από την αυξημένη ροή αίματος που εμφανίζεται με τη ΘΥΒΟ! Η έμπειρη κλινική μας ομάδα είναι στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τους κατάλληλους υποψήφιους για την Υπερβιακή Οξυγόνο Θεραπεία και να απαντήσετε σε τυχόν επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με τη ΘΥΒΟ ή τις εγκαταστάσεις μας. Αξίζετε το καλύτερο – η αποστολή μας είναι να επιτύχουμε την επιτυχία των ασθενών μέσω εξατομικευμένης, καινοτόμου και συμπονετικής φροντίδας που ενισχύει το θεραπευτικό σας δυναμικό. Το κάνουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τους ασθενείς μας! πληροφορίες: 2109632396 & 6939441185 {can-spam} {copyright} [https://linkedin.com] {subject}
{preheader}
{webversion} | {unsub} | {profile}
 
logomedione
Για γυναίκες και όχι μόνο!
 
 

Η Υπερβαρική θεραπεία με οξυγόνο,  δημιουργεί νέα δοχεία αίματος!!!

Η αναιμία είναι έλλειψη αίματος, ειδικά ερυθρών αιμοσφαιρίων!

Η ανεπάρκεια των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης,  μειώνει την ικανότητα μεταφοράς αίματος στο οξυγόνο, προκαλώντας οσμή, κόπωση, αδυναμία ή σοκ!

Αιτίες αναιμίας περιλαμβάνουν υπερβολική απώλεια αίματος από εσωτερική αιμορραγία ή τραύμα, καταστροφή ερυθρών αιμοσφαιρίων από ασθένειες ή μη φυσιολογική παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στο μυελό των οστών!

Η χρήση της Υπερβαρικής Οξυγόνου Θεραπείας,  για τη θεραπεία της σοβαρής αναιμίας,  βοηθά να ωθήσει το οξυγόνο σε ζωτικά όργανα!

read more facebook
 
 
water

Αναιμία: Υπάρχουν λύσεις!

Η αγγειοποίηση ή η αγγειογένεση είναι η δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων.

Τα μη θεραπευτικά τραύματα, τα εγκεφαλικά επεισόδια, οι καρδιακές προσβολές και πολλές άλλες καταστάσεις μπορούν να ωφεληθούν δραματικά από την αυξημένη ροή αίματος που εμφανίζεται με τη ΘΥΒΟ!

Η έμπειρη κλινική μας ομάδα είναι στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τους κατάλληλους υποψήφιους για την Υπερβιακή Οξυγόνο Θεραπεία και να απαντήσετε σε τυχόν επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με τη ΘΥΒΟ ή τις εγκαταστάσεις μας.

Αξίζετε το καλύτερο – η αποστολή μας είναι να επιτύχουμε την επιτυχία των ασθενών μέσω εξατομικευμένης, καινοτόμου και συμπονετικής φροντίδας που ενισχύει το θεραπευτικό σας δυναμικό.

Το κάνουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τους ασθενείς μας!

πληροφορίες: 2109632396 & 6939441185