{preheader} {webversion} | {unsub} | {profile}   [logomedione] ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ!     [mpalaki2] MEDIONE DAY CLINIC [1] ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ  Αξιότιμοι  Κύριοι/ρίες, Κύριο όραμα του MEDIONE DAY CLINIC, [1] από την ίδρυσή του, αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Υγείας, με ανθρώπινο πρόσωπο! Υπηρετώντας το όραμα αυτό, το οποίο εστιάζει σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, σας προσφέρουμε ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις, σε προνομιακές τιμές, ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να προάγουμε την αξία της προληπτικής ιατρικής! Συγκεκριμένα, το παρόν διαγνωστικό  πρόγραμμα υγείας, του MEDIONE DAY CLINIC, [1] περιλαμβάνει Γαστροσκόπηση (με μέθη) στην προνομιακή τιμή των 65 ευρώ. Στην παρούσα εξέταση η ηλεκτρονική συνταγογράφηση πραγματοποιείται από εμάς και στην ως άνω τιμή εμπεριέχεται και η συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ. Επίσης, το παρόν διαγνωστικό  πρόγραμμα υγείας, περιλαμβάνει Κολονοσκόπηση (με μέθη) στην προνομιακή τιμή των 80 ευρώ. Στην παρούσα εξέταση η ηλεκτρονική συνταγογράφηση πραγματοποιείται από εμάς και στην ως άνω τιμή εμπεριέχεται και η συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ.   [read more]     [medione-ktirio_2-2] MEDIONE DAY CLINIC Σκοπός μας είναι, η προβολή της αξίας της πρώιμης διάγνωσης και θεραπείας, δηλαδή της προληπτικής ιατρικής, ενός τόσο σημαντικού τομέα! Παρακαλώ πολύ μην διστάσετε, να επικοινωνήσετε μαζί μας, για  περαιτέρω λεπτομέρειες!  τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9611043 & 210-9632396 www.medione.gr [1] e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. [read more]     {can-spam} {copyright} [2] [3] [4] [5]   Links: ------ [1] http://www.medione.gr [2] https://twitter.com [3] https://linkedin.com [4] http://windows.com [5] http://apple.com {subject}
{preheader}
{webversion} | {unsub} | {profile}
 
logomedione
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ!
 
 

mpalaki2

MediOne Day Clinic

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 

Αξιότιμοι  Κύριοι/ρίες,

Κύριο όραμα του MediOne Day Clinic, από την ίδρυσή του, αποτελεί η παροχή ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Υγείας, με ανθρώπινο πρόσωπο!

Υπηρετώντας το όραμα αυτό, το οποίο εστιάζει σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, σας προσφέρουμε ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις, σε προνομιακές τιμές, ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να προάγουμε την αξία της προληπτικής ιατρικής!

Συγκεκριμένα, το παρόν διαγνωστικό  πρόγραμμα υγείας, του MediOne Day Clinic, περιλαμβάνει Γαστροσκόπηση (με μέθη) στην προνομιακή τιμή των 65 ευρώ.

Στην παρούσα εξέταση η ηλεκτρονική συνταγογράφηση πραγματοποιείται από εμάς και στην ως άνω τιμή εμπεριέχεται και η συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ.

Επίσης, το παρόν διαγνωστικό  πρόγραμμα υγείας, περιλαμβάνει Κολονοσκόπηση (με μέθη) στην προνομιακή τιμή των 80 ευρώ.

Στην παρούσα εξέταση η ηλεκτρονική συνταγογράφηση πραγματοποιείται από εμάς και στην ως άνω τιμή εμπεριέχεται και η συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ.

 

read more
 
 
medione-ktirio_2-2

MediOne Day Clinic

Σκοπός μας είναι, η προβολή της αξίας της πρώιμης διάγνωσης και θεραπείας, δηλαδή της προληπτικής ιατρικής, ενός τόσο σημαντικού τομέα!

Παρακαλώ πολύ μην διστάσετε, να επικοινωνήσετε μαζί μας, για  περαιτέρω λεπτομέρειες! 

τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9611043 & 210-9632396

www.medione.gr

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

read more