{preheader} {webversion} | {unsub} | {profile}   [logomedione] MediOne Day Clinic     ΙΛΑΡΑ: Δεν είναι ακίνδυνη νόσος!   Η ιλαρά είναι εξαιρετικά μολυσματική και επικίνδυνη! Είναι τόσο μεταδοτική ώστε αν ένα άτομο νοσεί, το 90% των ατόμων που είναι σε στενή επαφή με το άτομο αυτό και δεν έχουν ανοσία, θα μολυνθούν με τον ιό της ιλαράς! Είναι ένα αναπνευστικό, μεταδοτικό νόσημα και μεταδίδεται αερογενώς με την αναπνοή, το βήχα ή το φτάρνισμα. Ο ιός ζει σε μολυσμένες επιφάνειες, περισσότερο από δύο ώρες.   [read more]     Τι κάνουμε; Πως θα μάθουμε αν έχουμε νοσήσει ή αν έχουμε τα αντισώματα; Με μία απλή αιματολογική εξέταση! Γρήγορα, σίγουρα και αποτελεσματικά! Το MEDIONE DAY CLINIC, παρέχει την αιματολογική εξέταση, στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ,  για να μάθετε, αν νοσείτε αυτή την στιγμή! Επίσης, παρέχει την εξέταση των αντισωμάτων της ιλαράς, στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ για να μάθετε, αν είναι θωρακισμένος ο οργανισμός σας! Πληροφορίες και ραντεβού: MEDIONE DAY CLINIC (Αρχάγγελοι) Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9632396   & 210-9611043   [read more]     {can-spam} {copyright} [1] [2] [3] [4]   Links: ------ [1] https://twitter.com [2] https://linkedin.com [3] http://windows.com [4] http://apple.com {subject}
{preheader}
{webversion} | {unsub} | {profile}
 
logomedione
MediOne Day Clinic
 
 

ΙΛΑΡΑ: Δεν είναι ακίνδυνη νόσος!

 

Η ιλαρά είναι εξαιρετικά μολυσματική και επικίνδυνη!

Είναι τόσο μεταδοτική ώστε αν ένα άτομο νοσεί, το 90% των ατόμων που είναι σε στενή επαφή με το άτομο αυτό και δεν έχουν ανοσία, θα μολυνθούν με τον ιό της ιλαράς!

Είναι ένα αναπνευστικό, μεταδοτικό νόσημα και μεταδίδεται αερογενώς με την αναπνοή, το βήχα ή το φτάρνισμα.

Ο ιός ζει σε μολυσμένες επιφάνειες, περισσότερο από δύο ώρες.

 

read more
 
 

Τι κάνουμε;

Πως θα μάθουμε αν έχουμε νοσήσει ή αν έχουμε τα αντισώματα;

Με μία απλή αιματολογική εξέταση!

Γρήγορα, σίγουρα και αποτελεσματικά!

Το MediOne Day Clinic, παρέχει την αιματολογική εξέταση, στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ,  για να μάθετε, αν νοσείτε αυτή την στιγμή!

Επίσης, παρέχει την εξέταση των αντισωμάτων της ιλαράς, στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ για να μάθετε, αν είναι θωρακισμένος ο οργανισμός σας!

Πληροφορίες και ραντεβού: MediOne Day Clinic (Αρχάγγελοι)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9632396   & 210-9611043

 

read more