Καινούργιος υπερσύγχρονος Μαγνητικός Τομογράφος

στο MediOne Αταλάντης Φθιώτιδας

 

Ο όμιλος MediOne στα πλαίσια της ανάπτυξής του, επενδύει συνεχώς σε νέες ιατρικές μονάδες όπως και στην αναβάθμιση του ιατρικού του εξοπλισμού.


Σε εξέλιξη βρίσκεται το επενδυτικό μας πρόγραμμα στο MediOne Αταλάντης για την υλοποίηση εγκατάστασης νέου υπερσύγχρονου Μαγνητικού Τομογράφου τελευταίας γενιάς, Siemens 1,5 Tesla, η οποία ξεκινά την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 και θα ολοκληρωθεί εντός μίας εβδομάδας. Με γνώμονα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης προς τον άνθρωπο, η απόφαση μας αυτή αναβαθμίζει αυτόματα τις παροχές της πρωτοβάθμιας υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.


Τα τελευταία χρόνια ο όμιλος MediOne έχει μετεξελιχθεί σε έναν κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα, διατηρώντας σταθερές τις αξίες της επιχειρηματικότητας που έχει εμφυσήσει ο ιδρυτής της.

 

Διεύθυνση:
1ο χλμ. Επαρχ. Οδού Σκάλας-Αταλάντης
Τ.Κ.: 35200

Τηλέφωνο:
22330 80500

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας:
Καθημερινά: 07:00 - 21:00
Σάββατο: 08:00 - 14:30