Υπερβαρικό Οξυγόνο (ΘΥΒΟ)


Αθλητικές Κακώσεις

Η υπερβαρική οξυγονοθεραπεία χρησιμοποιείται ως συμπληρωματική θεραπεία για τη θεραπεία αθλητικών τραυματισμών, από την οξεία τραυματική βλάβη των μυϊκών ιστών και των διαστρεμμάτων του αστραγάλου. Χρησιμοποιείται επίσης στη θεραπεία των τραυματισμών των αρθρώσεων, των συνδέσμων και των τενόντων, μειώνοντας τον χρόνο αποκατάστασης.


Οι αθλητές πρέπει να έχουν μεγάλη σωματική υγεία για να έχουν καλές επιδόσεις. Ο κίνδυνος τραυματισμού σε οποιοδήποτε άθλημα είναι υψηλός. Περισσότεροι αθλητές αρχίζουν πλέον να εμπλέκονται με τη φροντίδα, την ανάκαμψη και την ευημερία τους. Μία από τις θεραπείες που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν είναι η Υπερβαρική Οξυγονοθεραπεία (ΘΥΒΟ).

Το υπερβαρικό οξυγόνο βοηθάει στη μείωση της φλεγμονής και διευκολύνει την επούλωση των μαλακών ιστών. Πολλές επαγγελματικές αθλητικές ομάδες χρησιμοποιούν τώρα υπερβαρική θεραπεία οξυγόνου για να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να μειώσουν την κόπωση.


Είμαστε περήφανοι που αντιμετωπίζουμε αρκετούς κορυφαίους αθλητές βοηθώντας τους να επιστρέψουν στην κορυφαία φυσική κατάσταση μετά από τραυματισμούς και στελέχη που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών συναντήσεων και αγωνίζονται σε παγκόσμια γεγονότα.


Ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε τη ΘΥΒΟ για εσάς ή τις ομάδες σας για αποκατάσταση τραυματισμών;


Πραγματοποιούμε καθημερινές συνεδρίες στην μονάδα MediOne Γλυφάδας από Δευτέρα έως Παρασκευή, σε διάφορους κατάλληλους χρόνους για τους ασθενείς. Αν είστε physio, προπονητής, αθλητής ή απλά ένας ενθουσιώδης αθλητής και θέλετε να ενημερωθείτε για τη χρήση του Υπερβαρικού Οξυγόνου (ΥΒΟ) για τον εαυτό σας ή την ομάδα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας.


Πληροφορίες στο: 210-9632396