25η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

   Η 25η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού και υπάρχει για να θυμίζει σε όλες τις γυναίκες, άνω των 35 ετών, πως ο ετήσιος έλεγχος είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ, καθώς στα πρώτα στάδια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. Γίνεται απλά με μία Ψηφιακή Μαστογραφία και έναν Υπέρηχο Μαστού, ενώ για 100% ακριβή ανίχνευση, η εξεταζόμενη μπορεί να υποβληθεί σε Μαγνητική Μαστογραφία ή Ψηφιακή Μαστογραφία με Τομοσύνθεση, εξετάσεις που καλύπτονται και μέσω ΕΟΠΥΥ.


   Κάθε χρόνο 1 στις 8 γυναίκες, παγκοσμίως, εκδηλώνει Καρκίνο του Μαστού και σε μεγάλο ποσοστό, χωρίς να υπάρχει κάποιο οικογενειακό ιστορικό. Κατόπιν διάγνωσης, οι γιατροί συνήθως ακολουθούν την οδό του Χειρουργείου και καταλήγουν σε Χημειοθεραπεία, ή Ακτινοθεραπεία ή Ορμονοθεραπεία σε μετεγχειρητικό στάδιο.


   Η ΠΡΟΛΗΨΗ και η ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ αποτελούν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ θεραπεία της ασθένειας.


   Ο Όμιλος MediOne HealthCare, στα πλαίσια της εταιρικής και κοινωνικής του ευθύνης και σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό Σταθμό ΔΡΟΜΟΣ 89.8FM, προσέφερε όλο τον Οκτώβριο, καθημερινά, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, 1 Ψηφιακή Μαστογραφία & 1 Καρκινικό Αντιγόνο CA15.3.


Για τον Όμιλό μας, αποτελεί υποχρέωση να στέκεται αντάξιος των προσδοκιών και των αναγκών των Συνανθρώπων του.

 

« Αξία μας είναι ο άνθρωπος»