Δωρεάν Ψηφιακές Μαστογραφίες , πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά»

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων MediOne με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συμμέτεχει ενεργά στο Εθνικό πρόγραμμα για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού «Φώφη Γεννηματά», το οποίο περιλαμβάνει χωρίς καμία επιβάρυνση Εξέταση Ψηφιακής Μαστογραφίας για όλες τις γυναίκες-δικαιούχους. Τα Διαγνωστικά Κέντρα MediOne διαθέτουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πολύ χαμηλής ακτινοβολίας, τα οποία πάντα σε συνεργασία με το θεράποντα ιατρό σας, είναι σε θέση να διαγνώσουν τις πιθανές παθήσεις του μαστού.

Είμαι Δικαιούχος;

Δικαιούχοι στο Πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου μαστών «Φώφη Γεννηματά» είναι όλες οι γυναίκες που έχουν ΑΜΚΑ και ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 50-69 ετών. Εξαίρεση αποτελούν οι γυναίκες που έχουν ήδη κάνει εξέταση μαστού κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, είτε έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού την τελευταία πενταετία. Επιπλέον, οι ευρωπαϊκές κατευθυντήριες οδηγίες συστήνουν ψηφιακή μαστογραφία σε γυναίκες 50-69 ετών κάθε 2 χρόνια.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω στο πρόγραμμα;

Οι δικαιούχοι του προγράμματος που έχουν ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση θα λάβουν με sms ή email το παραπεμπτικό τους. Με το άυλο παραπεμπτικό τους μπορούν να απευθυνθούν στα Διαγνωστικά Κέντρα MediOne και να κλείσουν το ραντεβού τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Όσες δικαιούχοι δεν έχουν εγγραφεί στην άυλη συνταγογράφηση, μπορούν να απευθυνθούν στον ιατρό τους για έκδοση του παραπεμπτικού με το ΑΜΚΑ τους και κατόπιν να απευθυνθούν στα Διαγνωστικά Κέντρα MediOne, ώστε να ορίσουν το ραντεβού τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Το Εθνικό Πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Ελέγχου (ΕΠΠΕ) εκδίδει τα ηλεκτρονικά παραπεμπτικά, τα οποία ισχύουν για ένα χρόνο.

 

Μην αγνοείς την πρόληψη..!

 

Κάλεσε ή επισκέψου σήμερα ένα από τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου MediOne για να κλείσεις το ραντεβού σου σήμερα:

 

Γλυφάδα

Σ. Βέμπο 35 & Ανδρέα Παπανδρέου 115

210-9632396

Σαλαμίνα

Λεωφόρος Ιπποκράτους 196 & Χίου 2

210-4640040

Πέραμα

Λεωφόρος Ειρήνης 169 & Σολωμού 1

210-4022800

Δραπετσώνα

Χατζοπούλου 4-6 & Τουλουμτζή 30

210-4635300

Αταλάντη

1ο χλμ Επαρχ.Οδού Σκάλας - Αταλάντης

22330-80500

Λαμία

Πανουργιά 13 & Λεωνίδου - Λαμία

22310-32500

 

 

«Αξία μας, είναι ο Άνθρωπος»