Ο Όμιλος MediOne στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής του, επενδύει αδιάκοπα σε νέες  ιατρικές μονάδες καθώς και στην ανανέωση του ιατρικού του εξοπλισμού.

 

Το πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο MediOne της Κεφαλονιάς, στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και της συνεχούς ανανέωσης του ιατρικού εξοπλισμού του, εγκατέστησε πρόσφατα και λειτουργεί τον νέο υπερσύγχρονο μαγνητικό τομογράφο τελευταίας γενιάς Siemens MAGNETOM Avanto 1.5T .

Οι εξαιρετικές δυνατότητες του νέου αυτού μαγνητικού τομογράφου θέτουν νέα πρότυπα στην ποιότητα της εικόνας και στη διαγνωστική ακρίβεια αλλά και προσφέρουν στους εξεταζόμενους μία πιο άνετη εμπειρία. Σε αυτό συμβάλλει επίσης ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο διενεργείται η μαγνητική τομογραφία που στόχο έχει να περιορίσει το άγχος και την αγωνία του εξεταζόμενου κατά την εξεταστική διαδικασία.

Ο συγκεκριμένος Μαγνητικός Τομογράφος διαθέτει:

  • Ειδικές αθόρυβες ακολουθίες (silent mode).
  • Είναι ένας ευρύς, φωτεινός μαγνητικός τομογράφος με χαρακτηριστικά που μπορούν να βοηθήσουν τον υπέρβαρο ασθενή ή τον εξεταζόμενο που αισθάνεται κλειστοφοβία.
  • Διαθέτει ευέλικτο σχεδιασμό πηνίων και νέες εφαρμογές, σχεδιασμένες ειδικά για τη μείωση του χρόνου σάρωσης και του θορύβου στο ελάχιστο δυνατό με πλούσιο λογισμικό που μπορούν να καλύψουν και τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές της μαγνητικής τομογραφίας.

Ο περιορισμός λοιπόν του χρόνου εξέτασης, η μείωση του θορύβου, η βελτίωση της άνεσης, η συνεχής οπτικοακουστική επικοινωνία με τον εξεταστή, μειώνουν σημαντικά το άγχος και την αγωνία του εξεταζόμενου.

Με το νέο αυτό υπερσύγχρονο εξοπλισμό θα καλύπτονται πλήρως όλες οι εφαρμογές της μαγνητικής τομογραφίας, κλασικές και ειδικές σε όλες τις ανατομικές περιοχές του σώματος (Εγκεφάλου, Υποφύσεως, Σπλαχνικού Κρανίου, Τραχήλου, Θώρακος, Άνω και Κάτω κοιλίας , Σπονδυλικής Στήλης, Αρθρώσεων, Οστών και Μαλακών μορίων).

Χαρακτηριστικά:

  • Μαγνητική χολαγγειοπαγκρεατογραφία (MRCP)
  • Mαγνητική Τομογραφία Καρδιάς
  • Μαγνητική Τομογραφία για τη μέτρηση κλάσματος λίπους (Fat Fraction)
  • Μαγνητική Τομογραφία Ορθού
  • Πολυπαραμετρική Μαγνητική Τομογραφία Προστάτη
  • Μαγνητική Εντερογραφία
  • Μαγνητική Τομογραφία για τη μέτρηση εναπόθεσης Fe
  • Μαγνητική Δεσμιδογραφία
  • Μαγνητική Ουρογραφία
  • Μαγνητική αγγειογραφία

 

Με γνώμονα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης προς τον άνθρωπο, η νέα αυτή επένδυση σηματοδοτεί μία νέα εποχή στη διάγνωση παθήσεων. Η απόφαση μας αυτή αναβαθμίζει αυτόματα τις παροχές της πρωτοβάθμιας υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς.

Τα τελευταία χρόνια ο όμιλος MediOne έχει μετεξελιχθεί σε έναν κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα, διατηρώντας σταθερές τις αξίες της επιχειρηματικότητας και συμβάλλοντας σημαντικά στο έργο της ιατρικής κοινότητας.

 

Σύντομα θα εγκατασταθεί και και Νέος Υπερσύγχρονος Αξονικός Τομογράφος 32τομών.

 

Διαγνωστικό Κέντρο Κεφαλονιάς

Διεύθυνση:
Σουηδίας & Θεμιστοκλέους, Αργοστόλι, Κεφαλονιά
ΤΚ: 28100

Τηλέφωνο:
26710 23451

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας:
Καθημερινά: 08:30 - 21:00
Σάββατο: 09:00 - 14:00

 

 

«Αξία μας είναι ο Άνθρωπος»