8 ΜΑΡΤΙΟΥ: Η ημέρα της γυναίκας θεωρείται παγκοσμίως ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών.

 

Ο όμιλος MediOne Health Care, σεβόμενος την καθημερινή μάχη της γυναίκας, καθώς και όλες τις πολυσύνθετες ιδιότητες της, δείχνει την συμπαράσταση του εμπράκτως προσφέροντας προληπτικές εξετάσεις σε προνομιακή τιμή.

Ψηφιακή Μαστογραφία μόνο με 35€

Check up μόνο με 15€

οι εξετάσεις που περιλαμβάνονται είναι: 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ, ΣΑΚΧΑΡΟ, ΟΥΡΙΑ, ΚΡΕΑΤΙΝΙΝΗ, ΧΟΛΙΣΤΕΡΙΝΗ, ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ, HDL, LDL, SGOT, SGPT ,γ-GT, CA 15-3

Η προσφορά ισχύει από 01/03/2024 έως 31/03/2024

Ο συγκεκριμένος γυναικολογικός έλεγχος αποτελεί την Νο1 πρόληψη κατά της μάστιγας του καρκίνου, σε 100% ψηφιακό μαστογράφο τρισδιάστατης απεικόνισης με την χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας.
Στόχος  μας είναι η ευαισθητοποίηση των γυναικών, αναφορικά με την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, καθώς:

Η ημέρα της γυναίκας θεωρείται παγκοσμίως ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών, είναι μια μέρα για την κοινωνία, αφού ισότητα σημαίνει ισορροπία, ίσες ευκαιρίες και μια δυνατή κι ενωμένη κοινότητα ανθρώπων!


Ο όμιλος MediOne Health Care στέκεται πλάι στις γυναίκες που μάχονται για τα δικαιώματά τους. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και για αυτό βρισκόμαστε δίπλα τους σεβόμενοι την καθημερινή μάχη της γυναίκας καθώς και όλες τις πολυσύνθετες ιδιότητες της.

 

 

Στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου MediOne μπορείτε να πραγματοποιήσετε εργαστηριακούς και απεικονιστικούς προληπτικούς ελέγχους, ο εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση του ιατρικού δυναμικού, έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή διαγνωστική προσέγγιση στους ασθενείς μας.

 

Επικοινωνήστε σήμερα με ένα από τα κέντρα μας σε ΓλυφάδαΑγία ΠαρασκευήΔραπετσώναΠέραμαΣαλαμίναΑταλάντηΛαμίαΚεφαλονιά και προγραμματίστε το ραντεβού σας ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς ΕΔΩ.

 

...Αξία μας είναι ο Άνθρωπος