ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ 

28 ΙΟΥΛΙΟΥ

 

Η 28η Ιουλίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ηπατίτιδας.
Η ιογενής ηπατίτιδα εξακολουθεί να μαστίζει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη και αποτελεί τεράστιο πρόβλημα δημόσιας υγείας.
Η ηπατίτιδα C είναι σήμερα ιάσιμη, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια τα νέας γενιάς φάρμακα άλλαξαν ριζικά το τοπίο στη θεραπεία των ασθενών.
Ο όμιλος μας προσφέρει και τις τρεις απαραίτητες εξετάσεις προληπτικού χαρακτήρα για:

 
• Αντισώματα έναντι Ηπατίτιδας Α
• Αυστραλιανό Αντιγόνο (Ηπατίτιδα Β)
• Αντισώματα έναντι Ηπατίτιδας C


στην ειδική, μειωμένη τιμή των 20 €.

Καλέστε και προγραμματίστε το δικό σας ραντεβού από
27 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου σε ένα από τα τέσσερα Διαγνωστικό Κέντρα του ομίλου μας, Γλυφάδα – Πέραμα – Δραπετσώνα – Σαλαμίνα.

 

 

MediOne ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ:     

ΜΕ ΚΑΘΕ COVID PCR ΔΩΡΟ ΤΟ RAPID 

 

Καθώς ο Αύγουστος αυξάνει στο μέγιστο τον αριθμό των επισκεπτών και παραθεριστών στο νησί μας, ο όμιλος μας τάσσεται έμπρακτα σύμμαχος στην πρόληψη και διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Για την άμεση ενημέρωση κάθε εξεταζόμενου, και ταυτόχρονα για την αποφυγή εξάπλωσης των θετικών κρουσμάτων, προσφέρουμε με κάθε

 

  • Μοριακό έλεγχο PCR
  • το Rapid test

      ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

 

για ΟΛΟ τον μήνα ΑΥΓΟΥΣΤΟ, στο κέντρο μας στη Σαλαμίνα.

Κλείστε το ραντεβού σας στο 210 46 400 40.

 

ΕΥΧΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

MediOne ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΑΠΟ

Α.Σ.Σ.  << Ο ΑΙΑΣ >>

 

Με χαρά δεχθήκαμε ευχετήρια επιστολή γενεθλίων από τον Αθλητικό Σύλλογο Σαλαμίνας

<< Ο ΑΙΑΣ >>.

Σε αυτή την πολύ δύσκολη χρονιά, τόσο για τα αθλητικά σωματεία όσο και για την τοπική κοινωνία του νησιού μας, αποδείξαμε αμφότεροι ότι η καλή συνεργασία προάγει πρόοδο και επιτυχία σε όλες τις κοινωνικές και υγειονομικές συνθήκες που παρουσιάζονται.

Δηλώνουμε έμπρακτα την διάθεση και την όρεξή μας να στηρίζουμε κάθε δράση του ΑΙΑΝΤΑ και να κάνουμε ότι είναι εφικτό από πλευρά μας για την άρτια διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων σύμφωνα με τα τρέχοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Σας ευχόμαστε απεριόριστες ΝΙΚΕΣ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στους νέους σας στόχους για τις επόμενες χρονιές, με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα!! 

 

 

 

 

 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ

 

Για να καταφέρετε να ξεπεράσετε τη ζέστη πρέπει να πάρετε κάποιες προφυλάξεις και να γνωρίζετε τα σημάδια της αφυδάτωσης. Το ανθρώπινο σώμα έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε κλιματική αλλαγή όπως είναι και η ζέστη. Αυτό δεν ισχύει για μωρά, εγκύους, ηλικιωμένους και ασθενείς με χρόνιες παθήσεις.

Δείτε κάποιες συμβουλές:

  • Ένας δροσερός χώρος: χρειάζεται να περνάτε ορισμένες ώρες τις ημέρας σε ένα χώρο αρκετά δροσερό, αν αυτό δεν μπορεί να είναι το σπίτι σας μπορεί να είναι ένας κινηματογράφος ή κάποιο εμπορικό. Αν νιώθετε κόπωση πιθανώς οφείλεται στη ζέστη που είναι σημάδι αφυδάτωσης.
  • Προστατέψτε το σπίτι σας: πρέπει το σπίτι να διατηρείται δροσερό. Τα παράθυρα μπορούν να είναι ανοιχτά μετά την δύση του ηλίου που η ζέστη έχει πέσει. Οι τέντες ακόμα είναι ικανές να κρατήσουν την ζέστη και να διατηρήσουν το σπίτι δροσερό.
  • Προσοχή στο χρώμα των ούρων: αν τα ούρα σας έχουν κίτρινο απαλό χρώμα είναι φυσιολογικό. Αν είναι πιο σκούρα αυτό είναι σημάδι αρχής της αφυδάτωσης. Αυτό οφείλεται είτε στο ότι δεν καταναλώνετε πολύ νερό είτε ότι ιδρώνετε πολύ. 
  • Η έκκριση ιδρώτα είναι διαδικασία του οργανισμού για να διατηρήσει σταθερή την εσωτερική θερμοκρασία του σώματος καθώς αποβάλει και τις τοξίνες.
  •  Η υπερβολική όμως έκκριση σημαίνει ότι ο οργανισμός αδυνατεί να κρατήσει νερό για να το χρησιμοποιήσει στην αποβολή των ούρων.
  • Να πίνετε συχνά: πρέπει να πίνετε πολύ νερό και χυμούς φρούτων. Να αποφεύγετε το αλκοόλ, τα ποτά με ζάχαρη και τον καφέ.
  • Μην κάνετε υπερβολές: όταν έχει ζέστη αποφύγετε την φυσική δραστηριότητα, να φοράτε λεπτά και φωτεινά ρούχα και να δροσίζεστε συχνά με ντουζ ή να κάθεστε σε σκιά.

 

 

Συμβεβλήμενοι με τον ΕΟΠΥΥ

Image

Δεκτές όλες οι κάρτες

Πιστωτικές ή Χρεωστικές
Image