Image
Image
Image
Image
Image

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS ,1 Δεκεμβρίου,  ο Όμιλος MediOne προσφέρει στην  προνομιακή τιμή των €10   προληπτικές εξετάσεις  HIV I II

 

Διάρκεια προσφοράς : 1/12 – 31/12

 

Η πρόληψη, η ενημέρωση και η πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα παραμένουν ουσιώδεις στον αγώνα κατά του HIV/AIDS.

 

Στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου MediOne μπορείτε να πραγματοποιήσετε εργαστηριακούς και απεικονιστικούς προληπτικούς ελέγχους, ο εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση του ιατρικού δυναμικού, έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή διαγνωστική προσέγγιση στους ασθενείς μας.

 

Επικοινωνήστε σήμερα με ένα από τα κέντρα μας σε ΓλυφάδαΑγία ΠαρασκευήΔραπετσώναΠέραμαΣαλαμίναΑταλάντηΛαμίαΚεφαλονιά και προγραμματίστε το ραντεβού σας ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς ΕΔΩ.

 

«Αξία μας είναι ο Άνθρωπος»

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS 

 

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS είναι μια σημαντική ετήσια εκδήλωση που αφιερώνεται στην ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και τη μνήμη των ανθρώπων που έχουν πληγεί από τον ιό HIV/AIDS. Εορτάζεται κάθε χρόνο στις 1η Δεκεμβρίου και αποτελεί μια ευκαιρία για να εστιαστεί η παγκόσμια προσοχή στην πρόληψη της μόλυνσης από τον ιό HIV, στην υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS και στην ανάγκη για προσπάθειες αντιμετώπισης και εξάλειψης αυτής της πανδημίας.

 

Η ημέρα αυτή αποτελεί επίσης ευκαιρία να ενισχυθεί η επικοινωνία για τη σημασία της ενημέρωσης και της διάδοσης πληροφοριών σχετικά με την πρόληψη, την εξέλιξη του ιού και τις θεραπευτικές επιλογές που είναι διαθέσιμες.

 

Ο ιός HIV (Human Immunodeficiency Virus) είναι ο ιός που προκαλεί το AIDS (Acquired Immunodeficiency Syndrome), μια σοβαρή ασθένεια που αποδυναμώνει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.

Η μόλυνση από τον ιό HIV μεταδίδεται κυρίως μέσω των σωματικών υγρών :

 • Αίμα (συμπεριλαμβανομένου του αίματος περιόδου)
 • Σπέρμα και προσπερματικά υγρά
 • Κολπικά υγρά
 • Πρωκτικά υγρά
 • Μητρικό γάλα

 

Ο ιός HIV μπορεί να μεταδοθεί :

 • Μέσω σεξουαλικής επαφής με μολυσμένο άτομο
 • Κοινή χρήση βελόνων για χρήση ναρκωτικών
 • Μετάγγιση αιμοπεταλίων που δεν ελέγχονται
 • Μη ασφαλείς ιατρικές διαδικασίες
 • Μια μητέρα μπορεί να μεταδώσει τον ιό στο παιδί της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού ή μέσω του θηλασμού

 

Ο ιός HIV επιτίθεται και καταστρέφει τα CD4 λεμφοκύτταρα, τα οποία αποτελούν σημαντικό μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος μας. Καθώς εξελίσσεται η νόσος, το ανθρώπινο σώμα γίνεται πιο ευάλωτο σε σοβαρές λοιμώξεις και κακοήθεις όγκους που συχνά οδηγούν σε επιπλοκές και θανατηφόρα ασθένεια.

 

Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμα θεραπεία που να εξαλείπει πλήρως τον ιό HIV, οι θεραπευτικές επιλογές που περιλαμβάνουν τα αντιρετροϊκά φάρμακα έχουν σημαντικά βελτιώσει τη διαβίωση και την ποιότητα ζωής των ατόμων που ζουν με HIV.

Η πρόληψη, η ενημέρωση και η πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα παραμένουν ουσιώδεις στον αγώνα κατά του HIV/AIDS.

 

Περίπου 38 εκατομμύρια άνθρωποι ζούν με τον ιό HIV σε παγκόσμιο επίπεδο, με εκατομμύρια νέες μολύνσεις κάθε χρόνο. Ωστόσο, οι θεραπευτικές επιλογές, η πρόληψη και η πρόσβαση σε φάρμακα έχουν βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να ζήσουν με τον ιό και να διαχειριστούν τη νόσο, ενώ οι προσπάθειες για την ανάπτυξη ενός εμβολίου παραμένουν ενεργές.

Η Παγκόσμια Ημέρα AIDS είναι μια ευκαιρία για κυβερνήσεις, οργανώσεις, κοινότητες και άτομα ανά τον κόσμο να ενωθούν σε κοινή δράση, προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες για πρόληψη, θεραπεία και υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS.

Στον Ομιλό μας, η εταιρική και κοινωνική ευθύνη αποτελεί θεμέλιο πυλώνα της δράσης μας. Αφοσιωμένοι στην κοινωνική μας ευθύνη, προσπαθούμε συνεχώς να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του κοινωνικού μας περιβάλλοντος και να συμβάλλουμε ενεργά στη βελτίωσή του.

 

Η προσφορά μας δεν αποτελεί μόνο οικονομική ενίσχυση, αλλά είναι έκφραση της αφοσίωσής μας να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε τον συνάνθρωπο. Πιστεύουμε ότι μέσω αυτής της προσπάθειας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους.

 

Εκφράζουμε έτσι τη βαθιά εκτίμησή μας για την αναγνώριση του έργου μας και υποσχόμαστε  ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την ενίσχυση των κοινοτήτων που εξυπηρετούμε.

Laser Αποτρίχωση ΑΝΩΔΥΝΑ ΜΟΝΙΜΑ   και   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

 

O όμιλος Medione ,στο κέντρο μας στη Γλυφάδα, παρέχει πλέον υπηρεσίες αποτρίχωσης με Laser Alexandrite Candela και το Διοδικό μηχάνημα Trio Plus τρίτης γενιάς .

Με αφορμή το νέο Τμήμα Αισθητικής στον χώρο μας , σας ενημερώνουμε για την  προσφορά έκπτωσης   50% στα πακέτα μας για Άνδρες και Γυναίκες!

 

Γυναίκες

FULL BODY από 280€ μόνο 140€

FULL FACE από 50€ μόνο 25€

FULL BIKINI- ΜΑΣΧΑΛΕΣ από 110€ μόνο 55€

ΠΟΔΙΑ - ΜΠΙΚΙΝΙ από 190€ μόνο 95€

 

Άνδρες

FULL BODY από 360€ μόνο 180€

ΠΛΑΤΗ-ΣΤΗΘΟΣ-ΩΜΟΣ από 240€ μόνο 120€

ΠΛΑΤΗ από 90€ μόνο 45€

ΣΤΗΘΟΣ από 60€ μόνο 30€

ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ – ΑΥΤΙΑ από 40€ μόνο 20€

 

Γιατί να προτιμήσω αποτρίχωση με Laser;

 

Γιατί με το Laser Alexandrite Candela και το Διοδικό μηχάνημα Trio Plus τρίτης γενιάς έχετε  πολλά  πλεονεκτήματα  όπως:

 

 • Η αποτρίχωση με Laser Alexandrite είναι εγκεκριμένη από τον FDA, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι είναι ασφαλής.

 

 • Κάθε συνεδρία είναι εξατομικευμένη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ενδιαφερόμενου ανάλογα με το ιατρικό του ιστορικό.

 

 • Το Laser εκπέμπει μονοχρωματικό φως σε ειδικά μήκη κύματος, το οποίο απορροφάται από τον θύλακα της τρίχας μέσω της μελανίνης και καταστρέφει έτσι πολύ γρήγορα τον θύλακα. 
 • Από τις πρώτες συνεδρίες θα είναι ορατή η μείωση της τριχοφυΐας ενώ μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των θεραπειών απαιτούνται συνεδρίες συντήρησης με πολύ μικρή συχνότητα.

 

 • Θα αποκτήστε τέλεια επιδερμίδα, απαλή και λεία.

 

 • Απαλλάσσεστε από την συχνή χρήση του ξυραφιού και τον ερεθισμό του δέρματος που προκαλεί.

 

 

Πως θα κλείσω ραντεβού;

Με ένα απλό τηλεφώνημα στη γραμματεία του διαγνωστικού μας κέντρου MediOne στη Γλυφάδα στο τηλέφωνο : 697 79 74 011.

 

Πόσο κοστίζουν οι συνεδρίες;

Οι τιμές καθορίζονται ανά συνεδρία από τον ειδικό  ιατρό στο πρώτο ραντεβού ενημέρωσης το οποίο παρέχεται χωρίς χρέωση και εξαρτώνται κυρίως από τον αριθμό των περιοχών που σας ενδιαφέρουν, καθώς και την ένταση της τριχοφυΐας.

 

Επικοινωνήστε σήμερα με το κέντρο μας στη Γλυφάδα στο 697 79 74 011 και προγραμματίστε το ραντεβού σας ή ζητήστε να σας καλέσουμε εμείς ΕΔΩ.

«Αξία μας είναι ο Άνθρωπος»

Συμβεβλήμενοι με τον ΕΟΠΥΥ

Image

Δεκτές όλες οι κάρτες

Πιστωτικές ή Χρεωστικές
Image